Rujurile feminine pe care le voi purta primavara aceasta

1
De Andreea Raicu
27 feb. 2019

Simt ca iesim usor-usor din iarna si sarbatoresc acest lucru redescoperind nuantele de ruj pe care le port de obicei primavara. Desi folosesc cel mai des balsam de buze sau gloss transparent, stiu ca rujurile pentru care am primit cele mai multe complimente sunt cele in tonuri vibrante sau diafane, care imi pun in valoare feminitatea.

Nimic nu ne pune mai mult in valoare forta feminina decat un ruj sofisticat. Este produsul de frumusete care se regaseste in trusele de make-up ale femeilor de pretudindeni – chiar si prietenele mele care nu sunt pasionate de machiaj il folosesc zi de zi, pentru un look proaspat si feminin.

Rujurile nude pe care le port zi de zi

Daca in sezonul rece m-am delectat cu nude-uri sau nuante inchise, misterioase, primavara imi place sa port rujuri care imi lumineaza chipul. Prefer culorile vibrante, optimiste, de la roz corai, pana la fuchsia sau rosu oranj, precum si nuantele diafane, naturale, asa cum este rozul piersica sau cel clasic, cu subton neutru.

Pentru mine e clar – rujul e un accesoriu puternic al frumusetii, care ne face sa iubim primavara si mai mult, ne ajuta sa fim versatile si chiar sa ne punem in valoare tinuta.

Iata rujurile de care eu, una, nu am de gand sa ma despart primavara aceasta:

1. Lancôme L’Absolu Rouge Lipstick Cream

Lancôme L’Absolu Rouge Lipstick Cream, nuanta Insta-Rose, 166 lei la Sephora

Imi place varianta mata a rujului L’Absolu Rouge, insa cea cremoasa este la fel de apetisanta si sofisticata, mai ales pe timp de primavara. Imi plac la nebunie rujurile roz, pentru ca imi fac ochii sa para instant mai odihniti, confera expresivitate chipului si aduc un plus de feminitate irezistibila. De asemenea, sunt optimiste si vibrante, ajutandu-te sa transmiti energie buna.

2. L’Oréal Paris Color Riche Matte

L’Oréal Paris Color Riche Matte, nuanta 463 Plum Tuxedo, 39 lei, Notino.ro

Acest ruj are o culoare superba, care imi aduce complimente de fiecare data cand o port. Este un mov orhidee catifelat, insa mat, care ofera impact instant, rezistenta si opacitate dintr-un singur strat. Fiind mai intens, il port mai ales atunci cand ma machiez foarte discret la ochi sau la evenimentele de seara. Merge cu orice tinuta, dar mai ales cu cele elegante.

Rujurile rosii pe care le port cel mai des

3. Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture The Slim

YSL Rouge Pur Couture The Slim, nuanta 08 Contrary Fuchsia, 177 lei

O nuanta puternica de fuchsia, care pur si simplu iti incalzeste inima! Imi place designul slim si unghiular al acestui ruj, arata foarte bine si parca te imbie sa-l pui pe buze. Nu e atat de usor de aplicat precum ti-ai imagina, mai ales ca vorbim de o culoare opaca, insa rezultatul final merita efortul.

4. L’Oréal Paris Color Riche Shine

L’Oréal Paris Color Riche Shine nuanta 112 Only in Paris, 47 lei, Notino.ro

Nu aveam cum sa nu aleg si un roz diafan, atat de feminin si atemporal, pentru ca arata bine pe orice ton al pielii si se potriveste oricarui machiaj. E o nuanta de primavara delicata, iar textura e foarte potrivita – foarte cremoasa, aproape glossy. Sigur ca nu rezista pe buze la fel ca cele mate, insa e usor de aplicat, chiar si fara oglinda.

5. MAC Matte Lipstick

MAC Matte Lipstick nuanta Tropic Tonic, 94 lei

 

Este un coral intens, foarte cald si vibrant, care ma face sa zambesc. Nuantele ce tind spre oranj vor fi in trend primavara aceasta, iar aceasta formula de la MAC este una dintre preferatele mele. Ofera culoare opaca, mata, insa usor luminoasa, intr-un mod foarte atragator.

6. Lancôme L’Absolu Lacquer

Lancôme L’Absolu Lacquer nuanta 312 First Date, 109 lei, Notino.ro

Si texturile glossy sunt la mare cautare primavara, iar mie imi plac la nebunie, pentru ca pot sa le aplic in graba, in masina, si arata atat de feminin! Aceasta nuanta in mod special este atat de romantica – un roz delicat cu subtonuri de lavanda. Este pigmentat, iar rezistenta este impresionanta pentru un gloss.

Fondurile de ten pe care le folosesc cel mai des

7. MAC Matte Lipstick

MAC Matte Lipstick nuanta Mehr, 94 lei

Un roz rece absolut divin, care te va face sa te simti precum Audrey Hepburn sau Grace Kelly. Are o eleganta aparte, iar formula este incredibila – tocmai de aceea am ales inca un preferat de la MAC. Finish-ul este ca de catifea, se aplica usor si rezista foarte mult.

Foto: Arhiva personala