Trasaturile feminine pe care barbatii le adora: Cum sa fii de-a dreptul irezistibila

1
De Andreea Raicu
7 sept. 2022

Am observat ca foarte multe dintre cititoarele noastre sunt interesate de acest subiect: ce ne face atragatoare? Care sunt trasaturile carora un barbat nu le poate rezista?

Si m-am gandit sa-ti povestesc despre ce cred eu ca o face pe o femeie atragatoare in fata unui barbat echilibrat. Am accentuat acest lucru pentru ca nu vrei sa atragi un barbat care e in cautare de trofee pe care le arunca dupa ce le cucereste sau un barbat indisponibil emotional, total lipsit de empatie si centrat doar pe el.

Fii naturala

Fii tu! Fii naturala, nu cum crezi ca ai fi mai buna, mai desteapta, mai sexy, mai amuzanta, mai stilata, mai interesanta, mai placuta, mai atenta, mai binevoitoare. Orice incercare de a fi altcineva te transforma intr-o persoana neautentica, rigida,  cineva care se forteaza sa fie altcineva de dragul de a fi placuta, iar intr-un final va obosi sa se prefaca. Asta ar putea sa il surprinda si chiar sa-l indeparteze pe partenerul care a fost atras de mastile tale. Zambeste, glumeste, joaca-te, nu te lua atat de tare in serios, esti la o intalnire cu barbatul care iti place, nu la una de afaceri.

Fii prezenta

Cand esti prezenta te bucuri de compania barbatului care iti place si asta te face multi mai frumoasa. Nu te gandesti cum ar trebui sa fii, ce ar trebui sa faci, ce ar trebui sa spui. Esti atenta la ce se intampla si la ce simti. Nu cum sa iti arcuiesti buzele, cum va evolua relatia care nici nu a inceput sau cati copii o sa faceti. Cand esti prezenta, nu stai pe telefon sau cu ochii la oamenii din jur, iar asta te face mult mai atractiva, pentru ca il faci pe cel din fata ta sa se simta cel mai important. Si nu uita de contactul vizual. E extrem de important, de asemenea.

Cunoaste-te

Cu cat te cunosti mai bine, cu atat ai mai multa incredere in tine, iar asta te face sa fii super sexy. Nu te simti prost pentru ca nu stii ceva, esti deschisa sa inveti de la ceilalti, esti confortabila cu corpul tau asa cum e sau cu imperfectiunile pielii. Te cunosti si te iubesti asa cum esti, fara sa fii preocupata sa ascunzi ce nu iti place la tine.

Acceseaza-ti energia feminina!

Intr-o lume a vitezei in care avem atat de multe de facut, uitam sa fim femei: calde, blande, empatice, cu rabdare, fara voce rastita, atente, deschise, comunicative. Suntem grabite, puternice, determinate, independente, trasaturi caracteristice energiei masculine. E greu ca un barbat sa vrea ceva ce are deja, nu crezi?

Nu te plange

Nu te victimiza. Nu barfi. Nu il critica. Nu folosi cuvinte vulgare. Nu ridica vocea. Nu fii pasiv agresiva. Nu il certa. Nu face nimic din ce nu ti-ar placea sa ti se faca.

Seteaza limite

Indiferent cat de mult iti place un barbat, nu inseamna ca trebuie sa tolerezi lucruri care te pun intr-o situatie neplacuta. O femeie care se respecta va fi intotdeauna respectata si atragatoare.

Creeaza-ti un stil care te avantajeaza

Imbraca-te cum stii ca iti sta bine: rochii din materiale fluide, matasoase, pe corp sau o pereche de  jeansi si un tricou simplu alb. Eu una am ramas surprinsa de efectul pe care il pot avea. 🙂

Pune intrebari care provoaca sau surprind

Fii curioasa sa afli cat mai multe despre barbatul care iti place. Si atunci cand iti povesteste ceva, fii prezenta.

Intra in energia feminina

„A face” este verbul care defineste energia masculina si ” a fi” este cel care defineste energia feminina. Da-ti voie mai mult „sa fii” in loc „sa faci”. Femeile au uneori tendinta de a prelua initiativa si ajung sa faca mai multe lucruri decat barbatii, ceea ce ii indeparteaza, chiar daca nici macar ei insisi nu realizeaza asta. E ceva legat de subconstient.

Arata-ti entuziasmul

Arata-ti bucuria pentru lucrurile si gesturile pe care le face pentru tine. Asta il va incuraja sa faca si mai multe.

Fa-i complimente

Si barbatilor le place sa primesca complimente la fel de mult cum ne place si noua, asa ca nu te sfii sa spui daca iti place ceva la el.

Barbatii sunt oglinzi pentru noi. Uneori, cand nu iti place ceva la el, e posibil sa fie doar o oglindire a ta. Opreste-te pentru o secunda si intreaba-te daca e adevarat ce vezi. Spun asta pentru ca in urma cu cativa ani ma intalneam cu un barbat si la cea de-a doua intalnire mi se parea foarte inchis. M-am intrebat de ce oare. Apoi, mi-am indreptat atentia catre mine si am realizat ca el nu facea altceva decat sa ma oglindeasca. Cum m-am deschis, magia s-a produs.

Fii prezenta! Fii natuarala si bucura-te de tine la fiecare intalnire. Enjoy!

Love,

A

Foto: Alex Rosieanu