5 moduri de a fi fericiti impreuna, chiar daca sunteti total opusi

1
De Daniela Mitran
9 ian. 2020

Fericiti impreuna – doua cuvinte atat de simple si atat de puternice in acelasi timp. Inima are nevoie de iubire si de atentie. Are nevoie sa fie ocrotita. Are nevoie sa se dezvolte intr-o atmosfera calda si intr-un spatiu intim.

Viata in doi nu este simpla. Vine la pachet cu asteptari, dezamagiri, indoieli sau chiar nesiguranta. Vine si cu foarte multa afectiune si dorinta de a fi alaturi de cealalta persoana. Sa fiti fericiti impreuna nu este imposibil, insa necesita timp si atentie.

Si da, puteti sa aveti o relatie armonioasa, chiar daca sunteti total opusi.

5 moduri de a fi fericiti impreuna

Este adevarat ca foarte multe conflicte apar de la diferentele de opinie. De la diferentele de gandire sau de la imposibilitatea de a comunica deschis. Insa orice are o rezolvare, atata timp cat va doriti sa aveti o relatie sanatoasa.

Iata, asadar, ce puteti face pentru a fi fericiti impreuna!

Fiti curiosi

Cuplurile fericite sunt cele care traiesc fiecare zi a relatiei ca si cum ar fi prima. Secretul lor este curiozitatea. Daca vreti sa aveti o relatie armonioasa, fiti cat mai deschisi unul fata de celalalt. Fiti dornici sa va cunoasteti mai bine, sa descoperiti ce va place si ce nu va place. Nu va temeti sa va adresati intrebari sau sa va exprimati curiozitatea. Fiti naturali, fiti voi. Invatati din fiecare experienta si pretuiti fiecare moment pe care il petreceti impreuna.

Fiti sinceri

Onestitatea este una dintre cele mai mari calitati pe care le poate avea o persoana, iar aceasta nu trebuie sa lipseasca din relatia voastra. Fiti sinceri, comunicati deschis despre orice aspect al relatiei si nu lasati nimic neclarificat. Nicio situatie nu este critica, totul poate fi rezolvat. Aveti incredere in voi si in sentimentele voastre. Acceptati-va cu bratele deschise si veti avea o viata frumoasa impreuna.

Dati dovada de compasiune

Daca unele lucruri sunt peste intelegerea voastra, nu le permiteti sa va afecteze relatia. Nu incercati sa controlati ceea ce nu sta in puterea voastra. Nu va manipulati reciproc si nu incercati sa va schimbati mentalitatea. Nu va judecati si ignorati greselile minore, care nu ar trebui sa aiba nicio influenta asupra voastra. Fiti buni, iubiti-va si ocrotiti-va. Sunteti tot ce aveti mai bun.

Nu va lasati influentati de alte persoane

Daca sunteti total opusi si relatia voastra se confrunta cu multe obstacole, cu atat mai rau va fi in momentul in care le permiteti altor persoane sa intervina. Certurile pot sa porneasca din orice motiv, de la traditii, intalniri cu familia sau evenimente importante. Indiferent ce se intampla, nu va lasati influentati de altii. Fiti buni si deschisi fata de cei apropiati, insa invatati sa creati o bariera intre ei si voi.

Asculta-ti intuitia

Daca sunteti total opusi, iar relatia voastra intampina dificultati, invata sa-ti asculti intuitia. Inainte de orice, cea mai importanta persoana din viata ta esti tu. Nu trebuie sa pui relatia pe primul loc, ci propria fericirea si ceea ce iti doresti cu adevarat. Sa fiti fericiti impreuna poate sa para un ideal sau poate fi ceva realizabil. Cu toate acestea, nu lasa timpul sa decida pentru tine. Adreseaza-ti intrebari care te vor ajuta sa descoperi daca esti in relatia potrivita pentru tine. Cu cat te vei cunoaste mai bine, cu atat vei reusi sa descoperi daca accepti tot ceea ce vine la pachet cu relatia sau daca este momentul sa inchei acest capitol din viata ta.

Foto: Getty Images.