Iti este dor de el? Nu cauta fericirea acolo unde ai pierdut-o

1
De Daniela Mitran
7 ian. 2020

Sentimentele care te incearca dupa o despartire nu sunt usor de gestionat. Sa te intorci la el pare a fi cea mai usoara optiune, dar si cea mai arzatoare dorinta. Iti este familiar, iti lipseste si ai vrea ca totul sa fie altfel.

Iti este dor de el cu fiecare zi ce trece si tentatia de a-i scrie este tot mai mare. Insa acest lucru nu este deloc sanatos pentru tine. Nu te intoarce in locul in care ai pierdut fericirea.

Nu cauta intelegere si compasiune in locul in care nu le-ai gasit. Nu cauta imbratisarile unei persoane care nu face altceva decat sa se distanteze de tine. Fericirea ta este pe un nou drum.

Iti este dor de el? Alege sa fii fericita!

Nu este usor sa treci peste o despartire. Te incearca foarte multe sentimente, iti este dor de persoana pe care ai iubit-o candva cel mai mult, iar singuratatea pare mai apasatoare ca niciodata. In astfel de momente trecutul pare mai prietenos decat prezentul. Pentru ca iti este familiar, pentru ca stii la ce sa te astepti si pentru ca nimic nu te mai surprinde.

Sa faci fata momentului prezent este mai dificil, mai ales atunci cand treci de la o stare negativa la alta. Viitorul pare si el mai indepartat ca niciodata, iar zilele parca sunt toate la fel.

Si cu toate acestea… sa te intorci la el pare a fi cea mai buna solutie. Iti doresti sa crezi ca relatia voastra mai are sanse. Iti doresti cu ardoare ca lucrurile sa fie altfel si uiti ce ti-a provocat atat de multa suferinta.

Daca iti este dor de el, indiferent cat iti este de greu, incearca sa nu cauti fericirea in locul in care ai pierdut-o. A ales sa plece si doare, insa ranile se vor vindeca odata cu trecerea timpului. Ocroteste-ti inima si protejeaza-te de o alta suferinta.

Vindeca-ti inima si atrage iubirea in viata ta

Este dureros. Este dureros sa vezi cum tot ce stiai se transforma complet. Sa vezi cum toate amintirile se indeparteaza mai mult cu fiecare zi ce trece. Este dureros sa lasi totul in urma si iti este greu sa-ti aduni puterile pentru a incepe o noua viata.

Insa ai aceasta putere. Ai puterea sa iti schimbi destinul si sa traiesti o alta poveste de dragoste. Tu esti cea mai importanta persoana din viata ta. Sanatatea ta emotionala este tot ce conteaza pentru tine. Este momentul sa renunti la suferinta si sa alegi fericirea. Este momentul sa privesti doar in fata si sa lasi in urma ta tot ceea ce te-a ranit.

Este momentul sa renunti complet la el. Nu-i mai da putere trecutului, da-ti tie putere. Imbratiseaza-te si ai grija de tine.

Vindeca-ti inima si vei atrage iubirea in viata ta.

Foto: Getty Images.