Aminteste-ti cine esti

1
De Cristina Tudor
26 dec. 2019

Universul te invita sa contini sa asculti spiritul si stelele, sa constientizezi cine esti si sa iti permiti sa iti recunosti aspectele tale multidimensionale.

In decembrie, luna bucuriei si a generozitatii, Peggy Black ghid spiritual si channeler, a dezvaluit pe pagina sa de Facebook mesajul pentru ultima luna din acest an provenit de la fiintele din alte dimensiuni.

Conform acestui mesaj, chiar daca nu putem ceva cu simturile corpului fizic, nu inseamna ca acel ceva nu exista. Contactul cu alte dimensiuni este la indemana oamenilor insa, asa cum este respiratia. O informatie care, apparent ne sperie pe majoritatea dintre noi pentru ca nu se potriveste deloc cu ceea ce am fost invatati si programati sa credem despre viata si, mai ales, limitele noastre. Este mult prea ciudata pentru ca mintea noastra sa o accepte. Si totusi, inima ta spune altceva.

Ideea ca stelele comunica cu fiecare celula a corpului tau in fiecare moment poate fi prea mult pentru unii. Conceptul ca cineva poate auzi aceasta comunicare din partea stelelor si actiona in conformitate cu informatiile pe care le primeste este un conept care ridica sprancenele si mai sus decat idea precedenta.

Si totusi este posibil. Iar asta pentru ca Universul este o matrice complexa. Este o tesatura elaborate alcatuita din catenele energetice ale tuturor posibilitatilor pe care le poti manifesta in viata ta la un anumit moment. Cea asupra careia te concentrezi si in care crezi devine realitate. Universul este format din valuri si particule care sunt influentate de focalizare si constientizarea persoanei care le observa.

De aceea este important sa iti amintesti ca esti creatoarea propriei hologame.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Getty Images.