5 reguli pentru a atrage Universul de partea ta. El te va feri de tot ce este rau si-ti va face sufletul fericit

1
De Cristina Tudor
6 sept. 2022

Invata sa fii prezenta in viata ta, sa te eliberezi de tot trecutul, sa nu te invinovatesti pentru ceea ce ti s-a intamplat ieri si sa nu mai incerci sa fii perfecta.

Atrage Universul de partea ta pentru a te bucura de energiile lui vindecatoare.

Cum atragi Universul de partea ta? Urmand aceste reguli importante:

1. Traieste pentru ziua de acum

Indiferent de ceea ce se intampla, concentreaza-te pe clipa prezenta. Nu iti impovara sufletul cu bataiile celor doua eternitati care nu conteaza – ziua de ieri si ziua de maine – pentru ca viata va deveni coplesitor de complicata. Momentul de aici este singurul care ar trebui sa te intereseze.

2. Accepta faptul ca uneori nu vei fi fericita

Viata nu este intotdeauna roz – este cu suisuri si coborasuri, iar noi trebuie sa ii acceptam atat fetele frumoase, cat si pe cele dureroase. Ai rabdare si mergi mai departe, momentele grele iti vor fi de ajutor pentru ca ele te contureaza si te ajuta sa devii mai puternica.

3. Accepta-ti trecutul

Uneori, cele mai greu lectii de invatat sunt cele de care sufletul tau are cea mai mare nevoie. Trecutul tau nu a fost niciodata o greseala daca ai invatat din el. Asa ca ia toate experientele si lectiile incredibile si pune-le intr-o cutie a multumirii. Si tine minte asta: nu poti fi cu adevarat fericita daca nu stii ce inseamna durerea. Nu poti simti ca ai iesit victorioasa daca nu stii ce inseamna sa esuezi. Si nu te poti simti completa daca nu stii cum este sa ai inima facuta tandari.

Citeste continuarea pe kudika.ro

Foto: depositphotos.com