15 lucruri pe care ar trebui sa le faci pentru tine cel putin o data pe an

1
De Cristina Tudor
2 ian. 2023

Tine minte aceste lucruri. Este important sa le faci pentru tine, pentru linistea ta, pentru fericirea ta.

1. Scrie o lista de lucruri pe care nu credeai ca le poti face si, totusi, le-ai facut. Acestea te vor ajuta sa iti dai seama cat de puternica esti si cate poti face daca nu te dai batuta.

2. Mergi intr-un loc de suflet. Mergi intr-o calatorie in care partea de calatorie este la fel de cruciala ca si evenimentul sau destinatia.

3. Rearanjeaza-ti spatiul in care stai. Chiar daca muti doar televizorul sau schimbi modul in care este orientat patul, o mica transformare a camerei in care stai cel mai mult timp (sau chiar a intregii locuinte) schimba modul in care percepi casa ta.

4. Da-ti seama ce iti doresti in mod constant in viata si decide cum oferi tu in mod activ aceste lucruri altora. Perceperea lipsei de la altii este, de obicei, o reflectare a ceea ce nu oferi suficient.

5. Fa un detox casei tale. Fa-ti ordine in garderoba, in accesorii, in decoratiuni. Scapa de lucrurile care nu iti mai folosesc si care iti ocupa spatiul degeaba.

6. Fa o lista cu lucrurile pe care le pretuiesti si invata sa le acorzi prioritate in viata ta. Daca ele te fac fericita, nu iti mai ocupa timp cu alte lucruri nesemnificative pentru tine.

7. Scoate-te la cina. Da, tu cu tine. Sa mananci singura este o activitate cu adevarat speciala.

Citeste continuarea pe kudika.ro

Foto: pexels.com