Aceste 4 semne iti arata daca vei avea o relatie de durata

1
De Mara Ionescu
16 feb. 2020

Primele intalniri sunt mereu cu fluturi in stomac, in special atunci cand simti ca esti langa omul potrivit.

Dar este foarte usor sa nu vezi primele semnale legate de incompatibilitatea dintre voi. 

Aceste 4 semne iti arata daca vei avea o relatie de durata. Un life coach explica la ce trebuie sa fii atenta inca din primele sase luni de relatie. 

Este firesc sa te simti coplesita de emotii la inceputul unei relatii. Insa tot ele te impiedica sa vezi cu adevarat potentialul povestii in care te implici. Un life coach explica pentru publicatia Redonline care sunt lucrurile la care trebuie sa fii atenta inca de la inceputul relatiei. 

Nu-ti dori un barbat care sa-ti ofere o relatie, ci unul care vrea sa claditi impreuna una!

4 semne care iti arata daca vei avea o relatie de durata

Susan Quilliam este life coach, iar experienta a invatat-o ca exista patru lucruri pe care trebuie sa le verifici ca sa stii daca sunteti compatibili. ”Daca poti sa bifezi aceste 4 lucruri in primele sase luni de relatie, exista mari sanse sa ai o relatie de durata. Daca, insa, unul sau doua dintre aceste lucruri nu le poti bifa, atunci probabil ca nu veti avea o relatie de durata”, explica specialista. 

1. Pentru a avea o relatie de durata, trebuie sa fii capabila de o legatura care sa-ti aduca fericire in fiecare zi si o relaxare atunci cand sunteti impreuna. Daca nu simti asta in primele sase luni, ceva nu este in regula.

Cele mai importante lectii pentru o relatie fericita de la cuplurile increzatoare

2. Ce se intampla daca aveti o zi obisnuita, insa cu o dispozitie proasta? Puteti sa treceti impreuna peste ea? Daca unul dintre voi a avut o zi stresanta, celalalt incearca de fiecare data sa-l incurajeze si sa-i faca ziua mai buna?

3. Puteti sa sarbatoriti o zi obisnuita si fericita in acelasi fel? Sau exista mereu frustrarea ca unul dintre voi viseaza la petreceri in cluburi si celalalt vrea sa stea in casa?

4. Ce se intampla atunci cand aveti o zi proasta amandoi si va simtiti nefericiti? Daca unul primeste o veste proasta cum reactionati? Esti pregatita sa-l sprijini neconditionat?

De asemenea, specialistul a subliniat faptul ca primul pas in construirea unei relatii romantice nu e legat de gasirea unui partener. ”Este important sa stii de ce ai tu nevoie pentru ca relatia sa functioneze. In loc sa stabilesti ce vrei de la un partener, mai bine te gandesti la ceea ce vrei sa-ti aduca relatia, deoarece aceste doua aspecte pot fi foarte diferite”, explica specialista.

Foto: Getty Images.