Afirmatii pozitive pe care sa le spui de echinoctiul de primavara ca sa iti schimbi energia si sa atragi bunastarea

1
De Cristiana Astefanoaiei
20 mart. 2023

Zilele devin mai lungi si ne bucuram mai mult de soarele vindecator. In aceasta luna intram oficial in primavara si, dupa o iarna de izolare, lumina este o schimbare binevenita. Pe masura ce natura se reinnoieste, este bine sa acordam o atentie deosebita energiilor din jur si sa facem o „curatenie de primavara”.

Echinoctiul de primavara, numit si echinoctiul vernal, marcheaza inceputul sezonului de primavara in emisfera nordica si al sezonului de toamna in emisfera sudica. Ziua si noaptea sunt aproape egale si, prin urmare, echinoctiul de primavara aduce cu el zile mai lungi, mai luminoase si mai calde.

Din punct de vedere spiritual, echinoctiul de primavara reprezinta un moment de crestere si renastere. Pe masura ce zilele devin mai lungi, vei incepe sa simti o schimbare interioara, sa devii mai energica si mai inspirata. Asa cum pamantul prinde din nou viata dupa sezonul de iarna, la fel se va intampla si cu sufletul si spiritul tau.

Totusi, pentru ca poate fi o schimbare destul de intensa, s-ar putea sa te simti putin dezechilibrata. Pentru ca in iarna te-ai orientat spre interior si ai incetinit din punct de vedere energetic, aceasta trecere la o energie mai inalta s-ar putea sa te zapaceasca un pic.

Echinoctiul de primavara: afirmatii pozitive

Echinoctiul de primavara are loc pe 20 martie si este bine sa iti schimbi putin obiceiurile in jurul acestei date. Timp de o saptamana sau doua va fi o perioada de ajustare la noua ta viata.

Pe masura ce intram intr-un nou anotimp, este un moment excelent pentru a-ti stabili noi intentii si a manifesta ce iti doresti in urmatoarele luni ale anului.

Echinoctiul de primavara este, din punct de vedere intuitiv si energetic, un moment mult mai bun pentru a te concentra asupra propriilor ambitii si a cresterii personale. Foloseste afirmatii zilnice pentru a-ti concentra mintea asupra a ceea ce doresti sa obtii.

Afirmatii pe care sa le spui in aceasta primavara pentru iubire de sine si pace interioara

Ma trezesc la lumina radianta din mine la inceputul acestui sezon cu o intensa energie.

Sunt increzatoare si sigura in tot ceea ce fac.

Incepe sezonul meu de putere.

Am tot ceea ce am nevoie astazi sa fac, sa fiu si sa devin.

Sunt recunoscatoare pentru viata pe care o am si voi impartasi acest lucru cu toata lumea astazi.

Sunt deschisa la abundenta in toate aspectele vietii mele.

Afirmatii puternice pentru incredere in tine. Spune-le zilnic

Sunt o forta de lumina si putere.

Ma deschid catre energia divina si de afirmare a vietii a primaverii.

Ma deschid catre binecuvantarea prosperitatii abundente in toate aspectele vietii mele.

Eu sunt schimbarea pe care vreau sa o vad in lume si oamenii recunosc acest lucru cu admiratie.

Astazi respir calm, pace si usurinta. Aceasta esenta ma poarta pe parcursul zilei si al saptamanii.

Sunt usoara ca o pana; ma inalt in propriul meu ritm si ma bucur de acest lucru.

Ritualuri pentru echinoctiul de primavara

Mersul pe jos este o modalitate excelenta de a te conecta cu natura pentru a fi in acest nou anotimp care se naste. Ai simtit vreodata ca un nou anotimp s-a intamplat peste noapte, ca si cum te-ai trezit intr-o zi si totul era verde? Oricat de spectaculos ar fi acest lucru, ar trebui sa vezi ce frumos este sa fii parte la aceasta renastere. Practica acest ritual de cateva ori in urmatoarele saptamani si vei putea sa te acordezi cu primavara care incolteste incet peste tot. Este suficient sa iesi zilnic in cel mai apropiat parc si sa faci plimbare constienta. Analizeaza fiecare copacel si asculta sunetele naturii care revina la viata.

Picioarele goale in iarba sunt la fel de recomandate pentru a te ancora la energia pamantului. Incarca-te cu putere de la mama natura si vei vedea cum in viata ta se aseaza calmul si linistea.

Ce este „cercul zeitelor”, ritualul pe care Jennifer Aniston si cele mai bune prietene ale ei il respecta de 30 de ani

Trezeste-te inainte de rasarit ca sa poti sa vezi cum naste o noua zi si cum soarele devine din ce in ce mai puternic. Practica afirmatiile de mai sus zilnic, atunci cand abia se crapa de ziua si vei vedea cum te incarci de la energia binefacatoare a naturii.

Foto: Freepik.com