Am descoperit secretul fericirii: Stai departe de oamenii toxici

1
De Cristina Tudor
8 aug. 2019

Nu ii mai face rau gratuit sufletului tau. In schimb invata sa il protejezi.

Sa fii in preajma persoanelor toxice poate afecta drastic modul in care traiesti, privesti viata, dar si comportamentul tau ca persoana si starea de spirit generala.

Indepartarea oamenilor din viata ta poate fi una foarte dificila (in special atunci cand vorbim despre membri ai familiei sau prieteni foarte apropiati), insa este necesara daca vrei sa fii cu adevarat fericita, sa iti simti sufletul linistit si sa traiesti mai bine.

Oamenii toxici te scurg de energie, te schimba, te incarca negativ. Te determina sa iei decizii pe care nu vrei sa le iei, sa simti ca esti pe un drum gresit in viata, sa traiesti in incertitudine, sa nu mai gasesti motive pentru care sa fii recunoscatoare sau, si mai grav, sa nu mai poti zambi. Mentalitatea lor toxica este contagioasa oricat de mult ai incerca sa o eviti.

Uneori, singura modalitate de a te asigura ca lucrezi la propria persoana si incerci sa readuci optimismul in viata ta este sa tai orice legatura pe care o ai cu acesti oameni care nu iti aduc nimic altceva decat, durere, suferinta, vibratii negative.

Iata cateva lucruri frumoase care se intampla in momentul in care alegi sa indepartezi oamenii toxici din viata ta:

1. In viata ta nu mai exista drama. Din contra, lucrurile se schimba radical pentru tine.

2. Barfa, rautatea, invidia se diminueaza si ele… pana cand dispar complet.

3. Simti ca si cum ti-ai fi luat o piatra de pe inima. Sa nu mai vorbim de faptul ca instant simti fericire in sufletul tau.

4. Iti dai seama ca viata are un sens. Si chiar daca nu stii care este sensul vietii tale, incepi sa il cauti. Nu mai astepti sa iti cada nimic din cer, preiei controlul si actionezi.

Citeste continuarea pe Kudika.ro

Foto: Shutterstock.com