Ce isi doresc barbatii cu adevarat de la femeile pe care le curteaza

1
De Daniela Mitran
21 mai 2019

Vremurile in care doar frumusetea unei femei conta cel mai mult au apus. Astazi, barbatii sunt mai greu de impresionat si de cucerit, iar de multe ori acest lucru poate fi frustrant pentru femeile singure. Ce ii face pe barbati sa-ti daruiasca inima lor pentru totdeauna?

Avem standarde si reguli care se schimba in fiecare zi. Iar gasirea unui partener potrivit se poate transforma foarte usor intr-o adevarata corvoada.

Probabil ca nu de putine ori ai fost in situatia in care nu ai reusit sa descoperi ce isi doreste un pretendent de la tine. Sau poate ca in unele clipe, orice gest pe care il faceai era complet stangaci si parca te scotea din joc.

Daca vrei sa atragi barbatul potrivit in viata ta, poate ca este mai bine sa-ti faci un plan concret. Iata cateva secrete care te vor ajuta sa faci mai usor o noua cucerire!

Onestitate

Barbatii nu isi doresc sa fie inselati sau mintiti, de aceea, onestitatea este una dintre cele mai importante calitati pe care ei le cauta la o femeie. Vrei sa faci o noua cucerire si sa ai o relatie sanatoasa, frumoasa si de durata? Fii tu insati! Renunta la jocurile inutile si nu incerca sa apelezi la trucuri ieftine! In cele din urma, adevarul iese la suprafata si te va costa foarte mult.

Regandim infidelitatea: 4 sfaturi pretioase de la expertul in relatii Esther Perel

Modestie

Foarte multe persoane, femei si barbati in egala masura, au tendinta sa exagereze cand vine vorba despre reusitele lor sau despre calitatile pe care le au. Insa modestia este o calitatea nepretuita si care nu se va demoda niciodata. Barbatii inteligenti, acei gentlemeni la care orice femeie viseaza, pun foarte mult pret pe modestie. Le plac femeile puternice, care stiu de ce sunt capabile, insa care nu simt nevoia sa se laude in fata tuturor cu realizarile lor.

Bunatate

Astazi, bunatatea este o calitatea foarte rar intalnita! Intr-o lume in care toti vrem sa purtam masti, sa ne fie doar noua bine, bunatatea unei persoane este o revelatie. Nu te voi minti. Stiu ca este riscant sa fii buna, uneori chiar vei avea de pierdut. Insa, oricat de greu ar fi, un gest frumos, un cuvant spus din inima si oferit aceluia care are nevoie o sa faca mult bine. In plus, nu exista barbat care sa nu aprecieze bunatatea unei femei.

Ambitie

Sa fii ambitioasa nu inseamna sa exagerezi sau sa faci orice pentru a fi remarcata. Nu trebuie sa calci peste cadrave pentru a urca pe podium. Inseamna sa fii organizata, sa stii ce vrei, iar obiectivele tale sa devina realitate. Barbatii admira aceasta calitate la femei. Cu siguranta, orice barbat isi va dori o partenera alaturi de care sa cladeasca o relatie frumoasa, bazata pe incredere.

Loialitate

Nu-ti voi spune ca este usor sa gasesti un barbat cu care sa te potrivesti. In tot! Insa nu ma intelege gresit. Nu-ti spun sa renunti la principiile si valorile tale. Trebuie sa ai rabdare sa-l gasesti pe cel dorit de tine. Loialitatea este foarte importanta pentru barbati. Ei isi doresc sa aiba alaturi o femeie in care pot avea incredere, in fata careia se pot deschide. Si alaturi de care sa cladeasca o relatie serioasa, de lunga durata.

Foto: Shutterstock.com