Ce semnificatie are in Univers o pandemie – Sfaturi de la un consilier spiritual

1
De Cristina Tudor
26 mart. 2020

Daniela Nistor: “Acum nimic nu este prea mic sau prea putin, totul este important si valoros in aceste zile.”

Traim vremuri cum nu am mai intalnit si depinde de fiecare dintre noi ca acestea sa insemne evolutie si nu haos in viata fiecareia dintre noi dar si a planetei. Am stat de vorba cu Daniela Nistor, autoare si consilier spiritual, despre semnificatia si oportunitatile acestei perioade dar si despre metode concrete care te ajuta sa o depasesti cu bine.

Multi oameni traiesc acum in frica. Este aceasta frica necesara?

Daniela Nistor: Personal, cred ca trebuie sa ne fie frica si in acelasi timp sa nu ne fie frica de CO-VID19. In calitate de rasa umana, respectiv suflete, fiinte divine, am trecut prin multe experiente si am invatat din toate despre supravietuire.

Chiar daca ne-am temut, am reusit sa supravietuim deoarece avem codificate in noi cunoasteri integrate, resurse si conectari divine de sustinere. Cel mai important este sa dam dovada de intelepciune si responsabilitate. Romanul este o fiinta interesanta, are native predispozitie pentru gluma, pentru a face “ haz de necaz” (Marturie sta cimitirul de la Sapanta) o forma interesanta pentru a ascunde dar si pentru a face fata fricii, necazului, in general.

Numai ca, din pacate, unii dintre semeni uita sa fie si intelepti si braveaza, ceea ce acum este imatur si foarte periculos.

Intreaga planeta traieste o criza serioasa, in care avem de a face cu un virus complet necunoscut, la care nu suntem adaptati si caruia nu i-am gasit inca antidotul! Ca urmare, sute de cercetatori din intreaga lume duc o munca asidua, contratimp, sa invinga acest duman uman nevazut si sunt multe semnale ca rezultatul muncii lor este aproape de final.

Am observat ca, in aceasta perioada, s-au evidentiat cateva genuri de manifestari umane. Una este de frica si disperare si aceasta genereaza scaderea imunitatii si, daca nu se iau masuri, poate produce chiar atac de cord sau cerebral. De aceea, acordati mare ATENTIE manifestarilor voastre! Frica, panica, teroarea sunt emotii duse la extrem care, pentru unele persoane, pot fi uneori chiar mai periculoase decat problema insasi.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Sean Pierce/Unsplash