Ce ti s-a intamplat nu a fost din vina ta… insa felul in care mergi mai departe este responsabilitatea ta

1
De Cristina Tudor
13 mai 2021

Vindecarea este responsabilitatea ta. Ai o singura viata, nu o petrece in durere.

Ce ti s-a intamplat nu a fost din vina ta. Nu a fost ceva ce tu ai cerut, nu a fost ceva ce tu ai meritat. Ce ti s-a intamplat nu a fost corect. Tu ai fost un simplu spectator nevinovat care a fost distrus pentru ca s-a intamplat sa fie acolo.

Cu totii suntem raniti la un moment dat in viata. Indiferent de sursa durerii, Universul ne ofera sansa de a ne vindeca – puterea este, insa, la noi. Trebuie sa ne dorim sa iesim din cercul vicios al durerii, sa gasim forta de a ne ridica de la pamant si de a o lua de la capat. Cu lectiile invatate si cu incredere ca va fi mai bine.

In loc sa ne simtim impovarati de durere, putem invata sa o vedem pe aceasta ca un dar rar oferit de divinitate. Vindecarea este responsabilitatea noastra – nimeni niciodata nu va reusi sa ne vindece inima si sa ne cicatrizeze ranile suferintei.

Vindecarea este responsabilitatea noastra deoarece durerea nevindecata este transferata tuturor celor din jur si nu trebuie sa permitem celor care ne-au ranit sa faca rau oamenilor pe care noi ii iubim.

Vindecarea este responsabilitatea noastra deoarece avem o singura viata si nu o putem trai in durere.

Vindecarea este responsabilitatea noastra deoarece daca vrem ca viitorul nostru sa fie diferit nu putem trai in trecut.

Vindecarea este responsabilitatea noastra deoarece avem puterea sa ne vindecam pe noi insine – chiar daca inainte credeam ca nu putem face asta.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.