Cum sa iti desenezi un an asa cum viseaza inima ta

1
De Cristina Tudor
5 ian. 2020

In mijlocul colii de hartie, deseneaza o figura reprezentativa pentru anul care vine. Poate fi orice, de la un soare la o frunza.

Listele de inceput de an sunt, de multe ori, precum cafeaua de dimineata. O bei, simti mai multa energie, si apoi uiti de ea. Unul dintre motive este ca ramane uitata intr-un sertar sau caiet la care nu mai revii. La inceput de 2020 – an si deceniu de innoire, iti propun sa renunti la lista si sa iti desenezi anul care vine. Tot ceea ce iti trebuie este o coala de hartie A4, ceva de scris, cel putin o jumatate de ora cu tine insati si o ambianta linistita.

Mie imi plac creioanele colorate si, chiar daca nu sunt un talent la desen, ma bucur de fiecare data cand le folosesc. Desenul tau va arata mai viu daca vei folosi mai multe culori in loc de una iar procesul de creatie iti va reaminti de bucuria copilariei.

Inainte de a trece la treaba, linisteste-ti mintea pentru a te putea conecta cu inima ta, acolo unde gasesti toate raspunsurile si informatiile de care ai nevoie.

In momentul in care iti simti inima vibrand de iubire si bucurie si un zambet involuntar ti se asterne pe chip, te poti apuca de desenat. Dorintele care vin din inima ne aduc adevarata bucurie si se implinesc cel mai usor.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Getty Images.