Distanta nu poate separa doua inimi, ci tacerea

1
De Cristina Tudor
9 ian. 2020

Distanta poate desparti doua corpuri dar nu va desparti niciodata doua inimi care se iubesc cu adevarat.

Iata cele mai importante sfaturi de care cuplurile aflate intr-o relatie la distanta ar trebui sa tina cont:

1. Evita comunicarea excesiva. Nu uita ca mai putin inseamna intotdeauna mai mult. Conteaza enorm sa vorbiti despre lucrurile cu adevarat importante, nu despre cele banale, nesemnificative.

2. Nu petreceti niciodata mai mult de 3 luni separati. Gasiti timp pentru a va vedea, pentru a petrece clipe speciale impreuna, pentru a va reaminti de ce va iubiti si cat de frumoase sunt momentele in care sunteti doar voi doi.

3. Fiti sinceri unul cu celalalt. Este extrem de important ca intre voi sa existe sinceritate absoluta.

4. Gasiti timp si pentru voi. Profitati de perioada in care nu sunteti impreuna pentru a va concentra doar pe voi. Spre exemplu, incearca acum sa faci acele lucruri care iti plac si pe care nu le poti face in preajma lui.

5. Vorbeste cu alti oameni despre relatia in care te afli. Spune ceea ce simti si ce reprezinta el pentru tine. Astfel vei pastra vie dragostea pe care o simti pentru el.

6. Faceti lucruri similare. Uitati-va la aceleasi filme, cititi aceleasi carti, ascultati aceeasi muzica astfel incat sa puteti discuta pe seama acestora atunci cand vorbiti. Este important sa nu ramaneti fara subiecte de discutie.

7. Aminteste-ti ca partenerul tau nu este perfect. Este posibil ca in relatiile la distanta sa ii vezi mult mai bine defectele. Insa nu uita ca el nu este perfect asa cum nici tu nu esti perfecta. Accepta-l pentru ceea ce este.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Getty Images.