Doar o femeie care se iubeste poate primi iubirea altcuiva

1
De Cristina Tudor
19 ian. 2020

Te-ai gandit vreodata ca faptul ca te indragostesti de o anumita persoana are mai mult de-a face cu tine decat cu el?

Conform psihologilor, pentru a te indragosti este nevoie sa fii conectata la tine insati si sa manifesti blandete fata de propria persoana. De asemenea, este important sa tii cont de faptul ca iubirea arata si se simte diferite in diverse etape ale vietii.

Faptul ca te conectezi cu tine insati nu te ajuta doar sa te deschizi pentru primi iubirea altucuiva ci te ajuta sa te deschizi si catre iubirea de sine. Doar o femeie care se accepta si se iubeste asa cum este poate atrage un partener cu adevarat iubitor.

Pentru a afla mai multe despre tine si cine esti, nu te intreba doar ce anume astepti de la partener dar si ce anume iti face placer sa oferi. Prea multi oameni, atat barbati si femei intra in relatii pentru a lua, si asta pentru ca se simt incompleti. Nu este de mirare ca apar certuri, neintelegeri, fustrare.

Daca inca esti in cautarea unui partener, cauta un barbat care ti se potriveste si nju unul care te completeaza. Nu este nimic de completat la tine. Esti perfecta si intreaga asa cum esti. Barbatul de langa tine poate avea insa darul de a scoate la suprafata ceea ce este mai bun in tine, de a te inspira sa evoluezi si sa cresti in permanenta, sa iti urmezi pasiunea si chemarea inimii.

Un exemplu foarte bun in acest sens sunt Nancy Rivard, fondatoarea organizatiei non-profit Airline Ambassadors, si sotul ei, David Rivard. Desi sunt firi diferite, David o ajuta pe Nancy in misiunea sa de a combate traficul de carne vie si a ajuta copiii din tarile sarace.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Getty Images.