Ce-a fost, a fost! Elibereaza-te de ranile trecutului si iti vei gasi sufletul pereche

1
De Daniela Mitran
25 iul. 2019

Dragostea nu este promisa. Nimic nu este promis in aceasta viata. Insa meriti sa fii iubita asa cum iti doresti. Si meriti tot ce e mai bun pe lume…

Ai suferit din cauza celui pentru care ai fi dat orice? Ai plans nopti intregi, ai simtit cum o parte din tine s-a schimbat complet? Si ai simtit cum inima ta a impietrit de durere? Nu lasa ce a fost sa iti umbreasca prezentul. Nu lasa ca experienta cu el sa isi puna definitiv amprenta asupra ta. Nu te ascunde de cei care vor si pot sa te iubeasca pentru ceea ce esti. Elibereaza-te de ranile trecutului si da-ti voie sa te indragostesti din nou. Pentru ca meriti sa traiesti cea mai frumoasa experienta de viata!

Elibereaza-te de ranile trecutului

Marturisesc ca am facut aceeasi greseala. M-am agatat prea mult timp de un trecut pe care nu am vrut sa il accept asa cum a fost. Rece, umbros, lipsit de sentimente si fara speranta. M-am atasat de o poveste pe care am creat-o doar in mintea mea. M-am atasat de imaginea unui om, nu de acel om. M-am atasat de ceea ce am crezut ca poate fi, fara sa realizez ca imi sabotam propria fericire. Este cumplit sa iubesti din tot sufletul si sa nu primesti nici pe jumatate din ceea ce iti doresti.

Este cumplit sa privesti in ochi omul pe care il iubesti cel mai mult si sa ii vezi nepasarea. Sa versi incontrolabil lacrimi si sa simti cum durerea devine parte din tine. Si sa simti ca devine ceva firesc, de care nu te poti lipsi.

Este o greutate pe care am purtat-o mult timp in suflet si pe care cu greu am reusit sa o las acolo unde ii este locul: in trecut. Il iubesti si crezi ca merita sa lupti pentru dragostea si afectiunea lui? Stii ca este o minciuna care te va coplesi in cele din urma… pentru ca la fel am stiut si eu. Insa mi-a fost greu sa accept.

Nu te lasa prada amintirilor si iluziilor. Nu te lasa prada sentimentelor care te incearca. Nu te lasa prada gandurilor negative si emotiilor distructive. Esti puternica. Stii asta! Ai foarte multa iubire de oferit si meriti sa accepti in viata ta persoana care te va aprecia cu adevarat.

Nu trebuie sa ai regrete

Nu trebuie sa ai regrete… nu trebuie sa ramai blocata in trecut. Ai toata viata inainte si te asteapta cea mai frumoasa poveste de iubire. Mai ai foarte putin de parcurs, insa vei ajunge acolo. In locul in care iubirea iti este promisa. In locul in care iubirea te asteapta cu bratele deschise. In locul in care nu vei fi judecata, ci vei fi ocrotita.

Elibereaza-te de ranile trecutului… ce-a fost a fost! Este greu, stiu, dar trebuie sa lupti pentru tine si pentru ceea ce iti doresti. Pentru ceea ce meriti si pentru ceea ce ai fost creata: sa iubesti si sa fii iubita.

Crede in tine si in puterea pe care o ai. Crede in iubirea pe care o ai de oferit si nu lasa pe nimeni sa iti umbreasca frumusetea, suflet drag.

Ai fost, esti si vei fi intotdeauna ceea ce esti. Esti tu, suflet curat, care se afla in cautarea sufletului pereche. Si il vei gasi. Pentru ca el este acolo, in fata ta.

Foto: Shutterstock.com