Elibereaza-te de tot ce a fost, accepta ceea ce este si ai incredere in ce va fi

1
De Cristina Tudor
1 nov. 2019

Sa faci pace cu trecutul este necesar pentru propria fericire.

Accepta tot ce s-a intamplat, invata din greselile facute astfel incat sa nu le mai repeti si mergi mai departe cu viata ta. Este momentul sa te eliberezi de tot ce te tine in spate.

Elibereaza-te de tot ce a fost…

Lasa trecutul in spate si iarta toate persoanele care te-au ranit. Stiu, este dificil sa faci asta insa doar asa vei reusi sa inchizi odata pentru totdeauna usa trecutului si sa mergi mai departe cu viata ta. Nu te astepta ca acest moment sa se intample peste noapte. Nici vorba. Ai nevoie de mult efort, de timp, de rabdare si de iubire pentru propria persoana pentru tot ce urmeaza in viata ta.

Sa faci pace cu trecutul este necesar pentru propria fericire. Accepta tot ce s-a intamplat, invata din greselile facute astfel incat sa nu le mai repeti si mergi mai departe cu viata ta. Este momentul sa te eliberezi de tot ce te tine in spate.

Accepta ceea ce este…

Viata ta se intampla chiar acum. Asadar, singurul moment care conteaza cu adevarat este momentul prezent. Nu trebuie sa te intereseze ce a fost ieri si nici ce va fi maine.

Concentreaza-te pe ce se intampla acum. Traieste liber. Zambeste. Iubeste. Bucura-te de fiecare clipa ca si cum aceasta ar fi ultima ta zi pe acest pamant.

Invata sa apreciezi ceea ce ai, sa fii recunoscatoare pentru tot ce ti se intampla, sa nu te mai stresezi din nimicuri si sa mergi mai departe orice ar fi. Gaseste in fiecare clipa un motiv pentru care sa te simti bine, sa te simti fericita.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.