5 lucruri pe care nu trebuie sa le luam cu noi in noul an

1
De Cristina Tudor
26 dec. 2020

De ce asteptam intotdeauna pana la sfarsitul anului pentru a face schimbarile pe care ni le dorim in viata noastra? Nu le putem face chiar acum?

O multime de oameni asteapta noul an si apoi incep sa faca rezolutii, insa dupa un timp isi dau seama ca nu au reusit nimic din ce si-au propus. Motivul? Nu s-au pregatit absolut deloc. Doar s-au gandit la rezolutii si apoi au renuntat la idei. Disciplina este importanta. Actiunile sunt si mai importante.

Citeste si:
In acest an alege sa fii fericita. Da, atat de simplu

Ar trebui sa ne gandim la timp ca la o iluzie, iar noul an este doar un simbol al ciclului. La ce trebuie sa renuntam inainte de noul an astfel incat atunci cand ajungem sa facem rezolutiile sa si tinem cont de ele? Sa actionam cu adevarat si sa nu renuntam pana cand nu le vedem implinite?

Iata care sunt cele mai importante 5 lucruri pe care sa nu le iei cu tine in 2021:

1. Drama si gandurile dificile

De fiecare data cand apare o problema, ajungi sa analizezi situatia de o mie de ori, sa iti faci sute de scenarii, sa te ingrijorezi, sa suferi. Insa tot din ce am zis aici nu schimba absolut nimic – din contra, face lucrurile si mai dificile decat sunt. Ce trebuie sa faci in schimb? Sa te concentrezi pe gasirea unei variante de a rezolva problema si sa actionezi.

2. Teama de necunoscut

Multi oameni se tem sa isi foloseasca intuitia. Trebuie sa renunti la ideile tale preconcepute despre cine crezi ca sunt oamenii.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.