Ganduri pentru mama: 20 de motive pentru care vreau sa ii multumesc celei care mi-a dat viata

1
De Cristina Tudor
12 iul. 2019

Iti multumesc pentru incurajarile constante de a iesi din zona de confort, de a depasi obstacole si de a lupta pentru ceea ce imi doresti. Visurile mele sunt tot mai frumoase si asta datorita tie.

Draga mea mama,

Stiu, este o zi oarecare, insa eu simt nevoia sa iti spun cata iubire exista in sufletul meu. As vrea sa stii ca cel mai bun lucru pe care as putea sa il fac este sa iti multumesc clipa de clipa ca m-ai ajutat sa imi gasesc drumul in aceasta lume.

Stiu ca nu a fost usor. Stiu ca ai facut sacrificii. Stiu ca ai pierdut ani pretiosi. Stiu ca ti-ai luat timp din timpul tau pentru a avea grija de mine. Si mai stiu ca in inima ta nu exista iubire mai pura si mai devotata decat iubirea de mama.

Ganduri pentru mama: Iti multumesc ca…

1. Iti multumesc ca ai ales sa iti schimbi cursul vietii pentru mine, ca m-ai purtat in pantece 9 luni si ca m-ai adus pe aceasta lume.

2. Iti multumesc ca ai fost intotdeauna alaturi de mine si mereu m-ai sprijinit.

3. Iti multumesc ca m-ai facut sa ma simt speciala si m-ai incurajat sa imi gasesc singura drumul in viata.

4. Iti multumesc ca ti-ai facut griji pentru mine.

5. Iti multumesc ca mi-ai permis sa explorez singura aceasta lume, ca mi-ai crescut aripi si ca m-ai ajutat sa vad partea frumoasa din oameni.

6. Iti multumesc pentru toate orele in care m-ai ascultat. De la tine am invatat cele mai importante si frumoase lectii de viata.

7. Iti multumesc pentru rabdarea de care ai dat dovada de fiecare data cand faceam ceva gresit.

8. Iti multumesc pentru incurajarile constante de a iesi din zona de confort, de a depasi obstacole si de a lupta pentru ceea ce imi doresti. Visurile mele sunt tot mai frumoase si asta datorita tie.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.