7 gesturi simple prin care un barbat iti arata ca te iubeste

1
De Ioana Marosan
2 sept. 2019

Barbatii si femeile au un mod diferit de a-si manifesta dragostea, cred ca suntem de acord cu totii in aceasta privinta. Aceste gesturi simple pe care le face iubitul tau iti arata ca te iubeste.

Poate nu indrazneste sa-ti spuna inca acele cuvinte pe care le astepti, insa asta nu inseamna ca nu este atasat de tine. Pana cand cuvintele vor iesi in mod natural pe gura, fii atenta la aceste gesturi prin care un barbat iti arata ca te iubeste, dupa cum explica specialistii pentru platforma Power of Positivity.

7 gesturi prin care un barbat iti arata ca te iubeste

Te asculta cu atentie

In general, se spune ca femeile au mai multa rabdare sa-si asculte partenerul si sa-l sfatuiasca. Insa nu este tot timpul adevarat, deoarece exista si barbati care sunt foarte atenti la dorintele si problemele partenerelor. Asadar, daca ai observat ca partenerul tau te asculta cu atentie de fiecare data si incearca sa te ajute, poti sa ai incredere ca este cu adevarat interesat de persoana ta. 

Prima vacanta in cuplu: 5 semne ca relatia voastra nu este chiar roz

Nu-i e teama de sacrificii

Sa faci sacrificii este mult mai usor atunci cand o faci pentru o persoana pe care o iubesti. Un barbat care este indragostit nu va putea nici macar sa suporte ideea ca partenera lui este nefericita, in special daca depinde de el sa evite acest lucru. Un barbat care te iubeste te va pune aproape intotdeauna pe primul loc si isi schimba planurile pentru fericirea voastra, chiar daca asta inseamna sa iasa din zona lui de confort. O va face pentru ca te iubeste. 

Nu-i e teama sa-ti arate ca e vulnerabil

Acesta este un lucru foarte important, iar daca ai observat ca partenerului tau nu ii este teama sa-si arate partea sensibila si nu se ascunde de tine cand e vulnerabil, atunci poti sa fii sigura ca te iubeste. 

Ii place cum arati, chiar si in zilele mai proaste

Ii place cum arati si chiar iti spune asta, chiar si atunci cand tu ai o zi mai proasta si ti se pare ca arati oribil. La inceputul relatiei facem o multime de eforturi sa aratam bine la primele intalniri, insa pe masura ce lucrurile avanseaza si se trece la urmatorul nivel, ajungi sa vezi partenerul/partenera asa cum este el/ea, in zilele bune, dar si in cele proaste. Un barbat care iti aminteste mereu cat esti de frumoasa, chiar si atunci cand tu nu te simti asa, nu-si poate imagina viata fara tine.

Astrologie: Cum mimeaza fiecare zodie fidelitatea in cuplu

Este mandru de tine si iti spune asta

Un barbat care este indragostit de partenera lui o va sustine mereu si ii va spune ca este mandru de ea. Fie ca este vorba despre o realizare la munca, in casa sau in dezvoltarea personala, succesul tau nu va trece neobservat.

Se lupta pentru tine

Atunci cand ai nevoie de el, este mereu acolo sa te sustina si sa te apere. Acest lucru nu poate sa spuna decat ca te iubeste si simte o nevoie puternica sa te protejeze. 

Cuplurile care au cele mai mari sanse sa ramana impreuna, conform psihologilor

Iti respecta familia si prietenii

Daca partenera este importanta pentru el, atunci toti cei dragi ei si apropiatii vor deveni parte din viata lui. Motivul este simplu: iti respecta familia si prietenii pentru ca ultimul lucru pe care ar vrea sa-l faca este sa-ti raneasca sentimentele. Chiar daca nu-i place cineva anume din familie sau din anturajul tau, un barbat care te iubeste se va abtine de la comentarii pentru ca stie ca ei sunt importanti pentru tine.

Foto: Instagram/Gabrielle Caunesil