5 instrumente care te vor ajuta sa lucrezi cu adevarat la tine si sa-ti schimbi viata in 2023

1
De Teodora Tirca
13 ian. 2023

Statistic vorbind, pana la sfarsitul lunii ianuarie multi oameni isi pierd deja motivatia de a-si indeplini rezolutiile. Dar daca nu ai mai pune atat de multa presiune pe tine si te-ai baza, in schimb, pe instrumente menite sa te ajute sa obtii ceea ce vrei?

Poate ca nu ai nevoie de un discurs motivational, ci de „ajutoare” in organizarea timpului, in obtinerea claritatii mentale si a echilibrului interior. Motivele pentru care esuam in a ne indeplini rezolutiile sunt de obicei presiunea imensa pe care o punem pe noi, dar si agitatia zilnica, ce ne distrage atentia de la noi si de la ceea ce este important cu adevarat.

New Year New You

Insa o minte clara si disciplinata nu se va lasa coplesita, ci va face pasi mici, in fiecare zi, catre obiectivele pe care vrea sa le obtina. Luna ianuarie este ideala pentru a profita de reducerile de pana la 50% la produsele de dezvoltare personala de pe Shopul Andreea Raicu – meditatii, programe de sport, agende si jurnale. Reducerile sunt valabile in perioada 12-15 ianuarie❤️

Iti propun mai jos 5 instrumente care te vor ajuta sa lucrezi cu adevarat la tine si sa-ti imbunatatesti simtitor viata:

1. Agenda Fericirii 2023

124,95 lei, redusa de la 147 lei, shop.andreearaicu.ro

Daca nu ai pus mana pe aceasta comoara pana acum, e momentul perfect sa o achizitionezi, pentru ca este la reducere. Agenda 2023 este dedicata fericirii si este un instrument pretios, care te va ajuta sa identifici acele tipare care te impiedica sa fii fericita si implinita. Prin intermediul ei, te vei cunoaste mai bine, vei realiza ce iti umple inima de bucurie si vei invata sa faci fata mai bine zilelor coplesitoare. Sunt nelipsite si sectiunile cu care te-am obisnuit si care au intrat in topul preferintelor tale inca de anii trecuti: monitorizarea hidratarii si sfaturile de nutritie, citatele zilnice, exercitii de dezvoltare personala si, nu in ultimul rand, cartile pe care Andreea ti le recomanda si care sunt un must have in biblioteca ta.

Trucuri dovedite stiintific care te ajuta sa-ti respecti rezolutiile pentru noul an

2. Program de meditatie pentru combaterea stresului si anxietatii

88,90 lei, redus de la 127 lei, shop.andreearaicu.ro

Am invatat din proprie experienta ca cel mai bun skill pe care il poti avea in zilele noastre este sa stii sa-ti calmezi mintea si corpul in momentele agitate si stresante. Nu putem evita stresul, el e prezent in viata noastra de zi cu zi, dar putem reactiona altfel la el, astfel incat sa nu ne saboteze fericirea. Un program de meditatii pentru combaterea stresului si a anxietatii te va ajuta sa-ti disciplinezi sistemul nervos si sa obtii mai multa claritate mentala pentru a-ti indeplini obiectivele.

3. Jurnalul Emotiilor

82,46 lei, redus de la 97 lei, shop.andreearaicu.ro

Jurnalul Emotiilor este unul dintre instrumentele mele preferate de dezvoltare personala, pentru ca a fost creat cu ajutorul psihologilor Sorana Kapusta si Mirela Pop, astfel incat sa-ti ofere un sprijin real in identificare emotiilor tale si a felului in care te raportezi la ele. Nu vei reusi sa evoluezi daca te ascunzi de emotiile tale: doar acceptandu-le si facand pace cu ele vei deveni mai puternica si mai bine echipata pentru succes.

4. Programul de sport Body Balance

98,50 lei, redus de la 197 lei, shop.andreearaicu.ro

Chiar daca inceputul e greu, trebuie sa recunoastem ca sportul este un alt instrument care ne disciplineaza atat mintea, cat si corpul. Chiar si cateva minute de miscare pe zi te vor face sa te simti mai bine si vor reduce stresul si anxietatea. Asa cum stii, exercitiile fizice ajuta la eliberarea endorfinelor si la reducerea cortizolului, ajutandu-te sa traiesti o viata echilibrata si fericita. Programul de sport Body Balance a fost creat de Andreea Raicu impreuna cu antrenorul ei personal, Florin Cujba, si te va ajuta atat pe partea de fitness, cat si pe partea de nutritie.

Dietele care te ajuta sa traiesti mai mult, potrivit cercetatorilor Harvard

5. Un program pentru prosperitate si abundenta

137,90 lei, redus de la 197 lei, shop.andreearaicu.ro

Stii unde vrei sa ajungi, dar simti ca nu ai energia de a crede cu adevarat in tine pentru a obtine o viata prospera? Programul de 14 zile pentru prosperitate si abundenta, creat de Andreea Raicu, este imboldul de care ai nevoie fix in perioada aceasta. Este creat astfel incat sa-ti imbunatateasca atentia, activitatea cognitiva, felul in care reactionezi la stres, dar si perspectiva asupra vietii – care e atat de importanta in manifestarea dorintelor.

Foto: Freepik.com