7 intrebari non-intruzive, dar importante, de pus la primele intalniri cu un potential partener

1
De Irina Constantin
26 iul. 2021

Tocmai v-ati cunoscut, insa niciunul dintre voi nu vrea sa isi iroseasca timpul in zadar. Cum stii ca exista un potential de relatie?

Ati iesit in oras o data sau de doua ori si inca nu stii daca ar trebui sa continui sa va vedeti. Pare ca va intelegeti bine si ca exista o conexiune, insa nu esti sigura ca aveti aceleasi dorinte, valori si planuri de viitor.

Din fericire, exista cateva intrebari de pus la prima intalnire, intrebari non-invazive, dar care iti pot aduce raspunsuri decisive. Asadar, nu ezita sa le adresezi. Discutiile vor fi mult mai interesante decat cele de complezenta!

Iata 7 intrebari de pus la prima intalnire, pentru a va cunoaste mai bine:

1. Cat de importanta este pentru tine dezvoltarea personala?

Atunci cand ambii parteneri lucreaza activ la propria lor dezvoltare, relatia nu se poate indrepta decat intr-o directie favorabila. Daca potentialul tau partener este constient, prezent si interesat de evolutia personala, inseamna si ca veti avea mai putine certuri inutile si mai putine orgolii.

2. Ce faci pentru a avea grija de tine, in general?

Uneori, desi o persoana este extrem de buna, generoasa, placuta si calda, se neglijeaza total pe sine si nu face nimic pentru a avea grija de sanatatea sa fizica, mentala si emotionala.

Pe termen lung iti doresti, cu siguranta, un partener sanatos, alaturi de care sa te dezvolti si sa deveniti impreuna cele mai bune versiuni ale voastre. Rutina lui de ingrijire si obiceiurile zilnice pot spune extrem de multe despre atentia pe care si-o acorda!

3. Cand te simti cel mai bine si cel mai fericit?

Este important sa stii care sunt lucrurile esentiale, fara de care partenerul tau nu s-ar putea simti fericit. Daca si tu ai aceeasi viziune, sau macar una asemanatoare, este un semn ca va veti intelege de minune.

4. Daca ai putea sa faci orice in fiecare zi, fara sa muncesti, ce ai face?

Aceasta intrebare iti va arata, clar si sincer, care sunt valorile si pasiunile partenerului tau. Puteti dezvolta o discutie foarte interesanta pe acest subiect, in urma careia sa tragi concluzii importante.

Descoperirea copilului interior: Cum sa te reconectezi cu tine din trecut prin 5 exercitii simple

5. Care sunt scopurile tale in perioada aceasta si cum planuiesti sa le atingi?

Atunci cand iti doresti sa iti petreci majoritatea timpului cu cineva, este relevant sa stii care sunt planurile si scopurile acelei persoane. Poate ca tu vrei sa calatoresti prin lume alaturi de iubitul tau, in timp ce el vrea sa se concentreze pe job si pe dezvoltarea financiara. Sau viceversa!

De aceea, ar fi minunat sa aflati amandoi, inca de la primele intalniri, ce intentionati sa faceti in viitorul apropiat si mediu si ce loc are un partener de viata in ecuatie.

6. Care ar fi cea mai importanta lectie invatata pana acum?

„Ce traume ai?” si „Care a fost cea mai dificila experienta din viata ta?” nu sunt intrebari de pus la prima intalnire. Din contra, sunt intrebari intime, pe care le adresezi, poate, doar atunci cand deja exista un grad de confort si incredere intre voi.

Totusi, daca vrei sa iti cunosti cu adevarat potentialul iubit, puteti discuta despre lectiile pe care fiecare dintre voi le-a invatat pana acum in viata. S-ar putea sa descoperiti o multime de lucruri frumoase unul despre celalalt!

Cum sa te reimprietenesti cu chipul tau real, fara filtre, intr-o lume influentata de social media

7. Pentru ce te simti recunoscator in prezent?

Recunostinta este foarte importanta. O persoana recunoscatoare, care stie sa aprecieze tot ce are si traieste, este o persoana care isi pretuieste viata, are o energie buna si o mentalitate sanatoasa. Cu alte cuvinte, este persoana perfecta alaturi de care sa construiesti un imperiu!

Foto: Unsplash.com.