6 lucruri care se vor intampla doar in momentul in care vei petrece mai mult timp singura

1
De Cristina Tudor
26 nov. 2018

Ai nevoie de timp pentru tine, pentru a iti pune in ordine gandurile si sentimentele, pentru a observa in detaliu ceea ce simti si experimentezi. Singuratatea te ajuta sa cresti.

Ne place sa fim inconjurati de oameni, sa povestim, sa interactionam. Insa intotdeauna aceasta activitate sociala trebuie facuta cu masura.

Spre deosebire de ceea ce cred alte persoane, a petrece timp singura este unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care i le poti face sufletului tau. Ai nevoie de timp pentru tine, pentru a iti pune in ordine gandurile si sentimentele, pentru a observa in detaliu ceea ce simti si experimentezi. Singuratatea te ajuta sa cresti.

Iata care sunt cele mai importante lucruri de care te poti bucura daca petreci mai mult timp singura:

1. Ai mai multa energie

A fi o persoana sociabila necesita multa energie; aceasta energie este pierduta in timp ce incerci sa faci oamenii fericiri, sa ai conversatii pline de viata, sa depui eforturi pentru a mentine relatiile frumoase. Poate fi obositor nu doar din punct de vedere fizic, ci si mental.

2. Ai mai mult timp pentru tine

Cand esti in jurul oamenilor, esti atenta la gandurile si sentimentelor lor. Mintea ta devine aglomerata. In singuratate, ai tot timpul pentru tine. Poti fi atenta la ceea ce simti, ce gandesti, ce esti. Poti lucra la viata ta.

3. Iti descoperi propriile emotii

In singuratate ai timp pentru a intelege ce simte cu adevarat inima ta si ce se ascunde in sufletul tau. Explorezi zone necunoscute ale mintii, descoperi si intelegi anumite emotii, permitandu-ti sa iti dai seama cine esti si ce iti doresti de la aceasta viata.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.