7 lucruri pe care le-am invatat intr-o relatie toxica

1
De Cristina Tudor
5 apr. 2019

Ajungi sa ignori momentele dificile doar pentru ca din cand in cand mai exista si cateva momente bune. Nu ierta atat de usor. Nu iti programa inima ca la un compliment simplu sa nu isi mai aminteasca toata suferinta.

Tine minte acest lucru: iti este mai bine singura decat intr-o relatie toxica. Nu lasa ca inima sa iti convinga sufletul sa te multumesti cu acest tip de iubire. Nu iti compromite fericirea langa o persoana care nu stie sa iubeasca. Poti avea parte de ceva magic… trebuie doar sa gasesti puterea de a spune STOP. Iubirea adevarata chiar exista.

Iata cateva lucruri pe care le-am invatat dintr-o relatie toxica:

1. Nu poti convinge pe cineva sa te iubeasca

Iubirea nu vine niciodata cu forta. Nu poti convinge o persoana sa isi puna inima pe tava si sa iti ofere iubire daca ea nu simte nimic pentru tine. Si o relatie in care o singura persoana iubeste cu adevarat este o relatie condamnata. Mai devreme sau mai tarziu se va incheia. Dragostea trebuie sa existe intre doua persoane pentru ca ea sa creasca si sa se dezvolte.

Nu este vina ta ca el nu stie ce inseamna sa oferi iubire din toata inima

2. Amintirile nu valideaza viitorul

Nu te tine strans de trecut si de amintiri pentru ca o iubire se traieste in prezent. Doar pentru ca sunteti impreuna de mai mult timp nu inseamna ca va exista si un viitor.

3. Nu poti avea incredere intr-o persoana toxica pentru ca nu mai ai incredere nici in tine

Cand stapaneste atat de bine arta minciunii, ii este simplu sa te convinga. Insa trebuie sa fii puternica si sa nu mai accepti promisiuni false, sa nu nu mai treci cu vederea planurile amanate in ultimul moment.

Si sa iti mai spun ceva… nu lasa ca timpul sa treaca pentru ca vei ajunge sa nu mai ai incredere nici in tine.

Astrologie: Ce trasatura trebuie sa aiba barbatul tau pereche

4. Momentele bune nu trebuie sa anuleze momentele urate

Ajungi sa ignori momentele dificile doar pentru ca din cand in cand mai exista si cateva momente bune. Nu ierta atat de usor.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.