Lucruri pe care le faci cand esti ranita emotional – 9 semne care te dau de gol

1
De Cristina Tudor
6 dec. 2019

Fiecare persoana isi gestioneaza durerea intr-un mod diferit. Orice persoana ranita emotional este unica in ceea ce priveste felul in care abordeaza lucrurile si situatiile, deoarece a trecut prin multa durere.

Daca esti ranita emotional, probabil ca stii ca poti face anumite lucruri care pot parea ciudate pentru alti oameni.

Ce semne te dau de gol atunci cand esti ranita emotional?

1. Incerci sa-ti distragi atentia cu orice pret

Incerci sa gasesti lucruri care sa te tina ocupata, care sa nu te lase sa te gandesti la lucrurile care te deranjeaza. Exista un milion de lucruri la care te gandesti si de care trebuie sa scapi. Asa ca faci orice pentru a-ti calma mintea si pentru a-ti organiza gandurile. Iar aceasta modalitate poate fi si buna si rea, depinzand de alegerile acestor distractii.

2. Programul tau de somn este foarte neconventional

Programul tau de somn variaza de la foarte mult somn la o lipsa acuta de somn. Iar acest lucru este cauzat de faptul ca ai tendinta de a sta treaza noaptea, luptandu-te cu propriile ganduri si aducandu-ti aminte de toate lucrurile prin care ai trecut.

3. Ai dezvoltat o obsesie pentru lucrurile pe care nu le poti schimba

Ai o obsesie pentru toate lucrurile rele si negative care s-au intamplat sau care se intampla in momentul actual. Ai o problema cu a renunta la oricare lucru care nu iti face bine, asa ca ai tendinta de a face lucrurile mai complicate inainte de a iesi iar la lumina zilei.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Getty Images.