7 lucruri pe care sa ti le spui cand suferi din dragoste

1
De Cristina Tudor
22 dec. 2019

Iata care sunt cele mai importante lucruri pe care ar fi bine sa ti le spui atunci cand sufleri din dragoste:

Daca te-a ranit inseamna ca nu este suficient de bun pentru tine. Nu te multumi cu ceva ce nu este potrivit pentru tine. Nu iti pune inima sa iubeasca un suflet care nu stie ce are langa el. Tu meriti mai mult, mult mai mult. Nu alege sa fii cu cineva doar de dragul de a fi intr-o relatie.

Iata care sunt cele mai importante lucruri pe care ar fi bine sa ti le spui atunci cand sufleri din dragoste:

1. Simti ca totul doar pentru ca ai simtit ceva real. Pentru ca ti-ai deschis inima si ai iubit cu pasiune. Pentru ca ai fost tu insati, ai renuntat la toate mastile si ai ales sa iti arati sufletul.

2. Poate fi mai usor sa treci prin viata refuzand iubirea. Poate fi mai sigur si mai putin dureros. Poate fi mai putin complicat. Insa cu siguranta va fi mai plictisitor. Bucura-te ca ai iubit pentru ca putine persoane iubesc asa cum iubesti tu.

3. Cu cat iubirea este mai profunda, cu atat durerea este mai puternica. Asadar, spune-ti ca ai experimentat o dragostea pe care majoritatea oamenilor nu ajung sa o experimenteze intreaga lor viata. Fii recunoscatoare pentru asta, aminteste-ti cum te-ai simtit si spune-ti ca te poti indragosti din nou oricand.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Getty Images.