7 lucruri pe care sa ti le spui in fiecare dimineata pentru a invata sa te iubesti cu adevarat

1
De Cristina Tudor
4 feb. 2022

Modul in care vorbesti cu tine este foarte important.

Dimineata este extrem de importanta; este inceputul cu care construiesti ziua. Modul in care alegi sa iti petreci diminetile poate fi folosit pentru a prezice tipul de zi pe care o vom avea.

Modul in care vorbesti cu tine este foarte important.

In cazul in care nu stii ce sa iti spui, nu-i nimic, iti venim noi in ajutor. Primul pas si cel mai simplu ar fi sa incepi cu un jurnal. Daca vrei sa ajungi undeva in viata ai nevoie de o harta… ei bine, pentru tine jurnalul este acea harta. Poti scrie ce vrea sufletul tau in el: ce ai incercat sa faci, care sunt visurile tale, ce greseli ai facut, ce lectii ai invatat. Jurnalul este un loc intimp de reflectat. Este un loc pentru a capta ganduri importante. Este un loc in care iti dai seama unde ai fost si unde intentionezi sa mergi. Si este locul in care poti cultiva iubirea de sine, cea mai importanta si mai frumoasa iubire.

Nu stii ce sa iti spui pentru a invata sa te iubesti? Te ajutam noi. Pentru inceput, citeste aceste randuri – unul in fiecare dimineata – si vei vedea ca in timp, vei incepe sa vezi lucrurile altfel, sa ai mai multa grija de tine, sa te pui pe primul loc si sa te iubesti cu adevarat.

Ziua 1: Iarta-te pentru deciziile proaste pe care le-ai luat, pentru vremurile in care ti-a lipsit rabdarea, pentru alegerile cu care i-ai ranit pe ceilalti si pe tine. Iarta-te pentru tot ce nu iti place la trecut. Accepta aceste intamplari ca adevarate lectii care sa te ajute sa devii cea mai buna versiune a ta.

Ziua 2: Mintea ta este campul tau de lupta. Este locul in care se intampla adevarate catastrofe. Este locul in care jumatate din lucrurile de care te-ai temut ca s-ar intampla nu s-au intamplat niciodata. Lupta cu gandurile negative si inlatura-le definitiv. Fa din mintea ta un loc pasnic, cu ganduri pozitive, aspiratii, iubire, recunostinta si visuri marete.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: depositphotos.com