9 lucruri simple (dar importante) pe care sa ti le amintesti cand totul in jurul tau pare sa se destrame

1
De Cristina Tudor
25 feb. 2019

Iata care sunt acele lucruri simple insa extrem de importante pe care trebuie sa ti le amintesti cand totul in jurul tau pare sa se destrame:

Sunt momente mai dificile in viata, momente cu care nu vrei sa te confrunti. Insa acesta este cursul vietii si trebuie sa acceptam tot ce se intampla, sa mergem mai departe, sa luptam sa ramanem pe linia de plutire si sa nu uitam ca tot ce se intampla se intampla cu un motiv.

Iata care sunt acele lucruri simple insa extrem de importante pe care trebuie sa ti le amintesti cand totul in jurul tau pare sa se destrame:

1. Cineva in aceasta lume are nevoie de tine.

Si aici nu ma refer la un partener de cuplu. De cele mai multe ori nu putem vedea oamenii din fata noastra; o persoana din viata ta te priveste ca si cum ai fi totul pentru ea… si probabil ca nici macar nu iti dai seama. Esti dorita, esti apreciata, esti iubita. Chiar si in acele zile dificile in care te gandesti ca nu valorezi nimic.

2. Societatea vrea sa crezi ca esti in concurenta constanta cu toata lumea din jurul tau.

Ideea toxica este ca varsta ta este un indicator al locului in care ar trebui sa fii. Nu cadea in capcana societatii. Nu exista nicio persoana pe care sa fii nevoita sa o impresionezi sau sa o depasesti. Singurul concurent de care trebuie sa tii cont este persoana care ai fost ieri.

3. Sa simti lipsa cuiva nu este o slabiciune.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.