Mergi la intalnirea cu tine! 8 locuri de intalnire cu propria persoana

1
De Cristina Tudor
20 dec. 2018

Cat timp a trecut de cand nu ai mai iesit la intalnire cu tine? Sau, mai bine spus, ai facut asta vreodata? Te-ai imbracat in cele mai frumoase hainute, ti-ai aranjat parul, te-ai dat cu rujul ala rosu, dupa care te-ai luat frumos de mana si ai iesit in oras… tu cu tine?

Acelea dintre noi care nu se pun niciodata pe primul loc, acelea care se sacrifica mereu de dragul celorlalti, acelea care se simt coplesite de sarcinile de la birou si treburile casnice, cu siguranta nu au facut asta niciodata. Si au avut multe de pierdut.

In primul rand, s-au pierdut pe ele insesi, si-au pierdut zambetul, energia si optimismul. Dupa care au pierdut relatii.

Te provoc, asadar, asa ca de sfarsit de an, sa petreci o zi cu tine si sa inveti sa te bucuri de propria companie. Pune pe tine hainele pe care le-ai imbracat la o intalnire cu un barbat pe care il placi si mergi intr-un loc in care ai vrea sa mergi cu el. Acesta o sa fie doar inceputul unei relatii de succes cu propria persoana. Iata de ce:

A merge la intalnire cu propria persoana inseamna:

Sa faci ceva distractiv;
Sa faci ceva relaxant;
Sa faci ceva creativ;
Sa faci ceva nebunesc;
Sa faci ceva provocator pentru minte;
Sa faci doar pentru tine, doar cu tine.
De ce este important sa mergi la intalnire cu tine:

Petreci timp de calitate departe de agitatia de acasa, de la birou, din viata. Timp in care inveti sa pretuiesti si sa te bucuri de propria companie.
Poti incerca ceva nou, fara sa ai in jur persoane care nu sunt de acord cu asta.
Nu trebuie sa faci compromisuri. Fa ce iti place!
Poti sa bifezi activitati si dorinte de pe bucketlist.
Te dezvolti ca si individ.
Arati dragoste fata de propria persoana, iar asta iti face bine atat tie, cat si celor din jurul tau.
Locuri in care sa mergi la intalnire cu propria persoana:

1. O librarie.

Nu stiu daca ai incercat asta pana acum, insa ai toate sansele sa petreci mai mult timp intr-o librarie cu tine, decat ai petrecut ultima oara cand ai iesit cu un baiat.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.