13 moduri de a-ti creste vibratiile si de a schimba realitatea in care traiesti

1
De Cristina Tudor
16 feb. 2020

Schimbandu-te pe tine poti schimba realitatea in care traiesti.

1. Devino constienta de gandurile tale. Tot ceea ce crezi devine realitate pentru tine. Asdar, acorda atentie gandurilor tale si ia masurile necesare pentru a schimba situatiile cand simti ca este cazul.

2. Citeste carti de dezvoltare personala. Asculta podcasturi. Uita-te la documentare. Dezvolta-ti orizonturile, invata ceva nou, descopera.

3. Mediteaza. Meditatia este un exercitiu minunat care te poate ajuta sa inveti sa traiesti in prezent, sa iti pui ordine in ganduri si in idei si sa te concentrezi asupra lucrurilor care conteaza pentru tine.

4. Gaseste frumusetea din jurul tau. Incearca sa iti faci timp si sa privesti in jur si sa vezi frumusetea – incepe cu lucrurile marunte, cu zambetul unei persoane necunoscute, cu copiii care se joaca in parc, cu vantul care zboara frunzele copacilor, cu apusul.

5. Creeaza-ti afirmatii pozitive si repeta-le. Gaseste afirmatii pozitive care sa te ajute sa cresti, sa evoluezi, sa iti dai seama cat esti de puternica sau de norocoasa.

6. Stabileste o intentie pozitiva seara, inainte de a merge la culcare – chiar inainte de a merge la somn, stabileste-ti intentia de care sa te bucuri in urmatoarea zi.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Getty Images.