Niciodata sa nu renunti la visul tau pentru ca niciodata nu vei sti cu ce te va binecuvanta Dumnezeu

1
De Cristina Tudor
26 mart. 2019

Nu vei fi niciodata fericit daca vei continua sa cauti ce este fericirea. Nu vei trai niciodata daca vei cauta sensul vietii.

Este din nou un moment dificil. Un moment in care simti ca totul se prabuseste in jurul tau, ca pana si respiratia iti este grea, ca totul doare. Un moment in care lucrurile se schimba mult prea repede si nu mai poti tine pasul. Un moment in care esti fortata sa iei decizii, sa faci schimbari si nu ai nicio idee despre ce ar trebui sa faci pentru a fi mai bine.

15 lucruri pe care fiecare persoana ar trebui sa le faca pentru ea cel putin o data pe an

Treci din nou printr-un moment in care viata pare sa te supuna unui test plin de provocari pe care nu stii daca il poti trece. Iti este teama. Nu mai ai puterea de a merge mai departe, de a iti asuma noi responsabilitati, de a indrazni sa iesi din zona de confort, de a lua decizii sensibile. Si simti ca tot ce ai facut pana acum a fost gresit.

Adio, perfectionism! Cum sa nu mai fii atat de dura cu tine insati

Incerci sa iti dai seama ce poti face pentru a te ridica de la pamant si a merge mai departe. Te simti obligata sa te prefaci ca nu este nimic important, ca lucrurile se vor rezolva ca prin magie, ca totul va disparea peste noapte si tu te vei putea intoarce la viata ta obisnuita… insa cand astfel de momente te lovesc ca un uragan, cand vremurile grele nu par sa se mai termine, cand bataliile te apasa tot mai tare pe umeri, cand inima iti este facuta bucati, atunci chiar trebuie sa te ridici si sa lupti cu toata puterea ta.

De ce ne abandonam si cum sa nu mai facem asta

Atunci trebuie sa privesti adanc in sufletul tau si sa gasesti acea farama de speranta. Atunci trebuie sa iei toate deciziile grele. Atunci trebuie sa fii o adevarata forta.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com