Nu stii niciodata cat esti de puternica pana cand a fi puternica devine singura ta optiune

1
De Cristina Tudor
4 iun. 2020

Esti puternica pentru ca inima ta are doar iubire de oferit. Daca stai si cauti, nu gasesti altceva in ea.

Nici macar in momentele mai putin frumoase… nu, nici vorba. Gasesti bunatate, gingasie, dragoste pura… cele mai frumoase sentimente si emotii.

Momentele dificile, greutatile, problemele, stresul, grija zilei de maine… toate acestea te pun la pamant dar, in acelasi timp, sunt cele care te fac sa devii mai puternica. Sa ai incredere in tine, sa te ridici de la pamant si sa mergi mai departe, sa lupti pentru a depasi aceasta furtuna si a te bucura de clipele frumoase.

Esti puternica… Esti mai puternica decat crezi.

Esti puternica datorita perseverentei, curajului, optimismului de care dai dovada. Esti puternica pentru ca zambesti, pentru ca reusesti sa vezi partea frumoasa a lucrurilor, pentru ca indiferent de situatie iti spui ca totul va fi bine. Esti puternica pentru ca incerci atat de mult si pentru ca nu renunti niciodata pana cand nu ajungi acolo unde iti doresti.

Esti puternica pentru ca esti o femeie care nu se lasa definita de lume, ci in schimb isi croieste propria cale. Are incredere in ea, stie ce vrea de la viata si lupta cu tot, depaseste obstacole si isi invinge cele mai mari temeri.

Esti puternica pentru ca inima ta are doar iubire de oferit. Daca stai si cauti, nu gasesti altceva in ea. Nici macar in momentele mai putin frumoase… nu, nici vorba. Gasesti bunatate, gingasie, dragoste pura… cele mai frumoase sentimente si emotii.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.