Nu uita! Ingerul tau pazitor este cu tine tot timpul

1
De Cristina Tudor
1 sept. 2019

Poate ca lucrurile nu ies asa cum iti doresti. Poate ca trebuie sa astepti mai mult decat iti doresti. Insa intr-o zi, cand te astepti cel mai putin, lucrurile se vor intampla in cel mai bun mod posibil.

Stiu ca ai incercat tot ce credeai ca este mai bine pentru tine. Stiu ca sunt momente in care simti ca nu faci suficient. Si mai stiu ca ai obosit.

Te-ai saturat sa incerci sa implinesti asteptarile celor din jurul tau, in timp ce ei nici nu iti apreciaza eforturile. Te-ai saturat sa urmaresti acele obiective care intotdeauna par atat de departe indiferent de cat de mult ai avansa catre ele, incercand sa le atingi.

Te-ai saturat sa alergi dupa oameni, insa cu cat ii tii mai aproape de tine, cu atat ei mai mult se indeparteaza? Te-ai saturat sa iubesti persoana gresita? Te-ai saturat sa cauti iubirea care parca nu exista?

Stiu ca esti obosita. Stiu ca nu mai poti. Atatea respingeri, esecuri si dezamagiri. Dar, daca ai uitat, vreau sa iti amintesc cel mai important lucru pe care trebuie sa il stii. Dumnezeu este intotdeauna cu tine pe acest drum. Ingerul tau pazitor nu te va parasi niciodata.

Indiferent de punctul in care esti acum in viata, vreau doar sa iti amintesti ca nu esti singura. Cineva este intotdeauna alaturi de tine. El iti aude rugaciunile si iti cunoaste luptele. El stie cat de greu iti este. El intelege cand spui ca nu mai poti.

Gandeste-te ca el va avea mereu grija de sufletul tau, chiar si atunci cand nu ii ceri ajutorul. El este mai aproape decat crezi si este cel mai bun protector.

El nu iti implineste visurile cand vrei tu, ci la momentul potrivit, atunci cand esti pregatita pentru ele. Atunci cand vei cunoaste adevaratul sens la rabdarii si perseverentei. El vrea ca tu sa cresti, sa fii mai puternica, sa inveti sa ai mai multa incredere in tine.

Citeste continuarea pe Kudika.ro

Foto: Shutterstock.com