O femeie cu inima zdrobita este cea mai puternica femeie din lume

1
De Cristina Tudor
28 iun. 2020

A trecut prin iad si a reusit sa mearga mai departe. S-a ridicat de la pamant si si-a continuat viata.

Acum stie ca orice s-ar intampla va fi in bine. Va supravietui. Pentru ca sufletul ei este mai puternic ca niciodata.

Exista un motiv pentru care a construit in jurul sufletului ei niste ziduri atat de inalte si pentru care nu le darama atat de usor. Exista un motiv pentru care isi pazeste inima cu asa ardoare.

Exista un motiv pentru care nu isi mai pune sufletul pe tava. A fost ranita in trecut. Poarta durerea cu ea ca o amintire constanta ca s-ar putea intampla din nou. Intreaga ei experienta cu viata a fost atat de dureroasa incat nu mai poate avea incredere in nimeni altcineva. Pentru ca stie ca daca va cadea din nou la pamant s-ar putea sa nu isi mai poata reveni.

Exista un motiv pentru care are grija de inima ei. Nu ii mai este teama de ce spun oamenii din jurul ei pentru ca stie ca ea este cea mai importanta; alege intotdeauna sa se puna pe primul loc pentru ca prea mult timp a ales sa protejeze alte persoane si, in cele din urma, acestea au ranit-o cel mai tare si apoi au plecat din viata ei.

Exista un motiv pentru care nu isi mai deschide sufletul. Nimeni nu a protejat-o niciodata asa cum se protejeaza ea. Armura ei devine din ce in ce mai puternica pentru ca doar ea stie prin ce a trecut si nu mai vrea sa simta ce a simtit in momentele dificile.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.