Oamenii care fac aceste 4 lucruri sunt mai predispusi sa insele

1
De Cristina Tudor
3 dec. 2019

Fie ca au o predispozitie genetica, fie sunt infideli din alt motiv, vor exista intotdeauna oameni carora le este greu sa ramana loiali partenerilor lor de viata.

Poate fi vorba despre partenerul tau, poate esti tu unul dintre ei sau poate chiar in acest moment te gandesti ca nu ai face niciodata asta. Dar esti complet sigur? De cele mai multe ori, aceste lucruri incep destul de inocent si, inainte de a-ti da seama, ai cazut deja in capcana.

Exista anumite obiceiuri despre care specialistii in relatii spun ca sunt tipice persoanelor care au tendinte spre infidelitate. Anumite semne de avertizare te pot impiedica sa faci ceva ce ai putea regreta sau te pot ajuta sa iti dai seama de intentiile partenerului de viata!

Oamenii care fac aceste 4 lucruri sunt mai predipusi sa insele

Se plang tot timpul

Sunt genul de oameni pentru care nimic nu e niciodata destul de bun. Intotdeauna exista ceva mai spectaculos care ii asteapta. Daca niciodata nu sunt multumiti de nimic, la un moment dat nu vor fi multumiti nici de relatia lor. Si atunci cand sunt nemultumiti, sansele ca ei sa fie infideli sunt foarte mari. Mai mult decat atat, au tendinta de a se plange de partenerii lor altora. Acest lucru este o tradare a increderii si denota o mare lipsa de respect.

Isi asuma o multime de riscuri

Oamenii infideli au o oarecare inclinatie spre drama. Pentru a mentine lucrurile interesante, ei isi asuma o multime de riscuri, inclusiv sa isi insele partenerii si sa riste sa fie prinsi. Acesti oameni prefera sa se urce intr-un roller coaster emotional decat sa gaseasca bucurie in stabilitatea emotionala. De asemenea, ei obtin adrenalina de care au nevoie si din certurile sau tensiunile cu partenerii lor de viata.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Getty Images.