Oamenii care te vor in viata lor nu vor incerca niciodata sa te schimbe

1
De Cristina Tudor
5 aug. 2020

Ei te vor accepta pentru ceea ce esti. INTOTDEAUNA.

Oricat de mult ai incerca, nu vei fi niciodata suficient de buna pentru anumiti oameni. Insa asta este in regula. Acei oameni sunt doar trecatori prin viata ta, nu vor ramane alaturi de tine o vesnicie. Nu uita, insa, ca esti totul pentru oamenii care te iubesc cu adevarat, care iti sunt suflete pereche, care sunt acolo pentru totdeauna… iar asta conteaza cel mai mult.

Una dintre caile importante catre o relatie sanatoasa si de succes (nu doar de cuplu, ci si de prietenie, profesionala, familiala) este sa ne acceptam cu adevarat pentru ceea ce suntem. Cu toate acestea, majoritatea oamenilor nu reusesc sa faca acest lucru deoarece fie sunt prea ocupati cautand perfectiunea, fie se concentreaza mult prea mult pe defectele celor din jurul lor.

Iata cateva sfaturi importante despre cum sa invatam sa acceptam pe cineva pentru ceea ce este:

1. Este important sa tratam oamenii din jurul nostru fix asa cum am vrea sa fim noi tratati…

… si nu ca pe obiecte care trebuie admirate si posedate. Acceptarea cuiva pentru ce este nu inseamna ca trebuie tratat ca un premiu sau ca un accesoriu care sa fie afisat cu mandrie in fata altora.
2. Trebuie sa ne respectam parerile

Nu trebuie sa fim de fiecare data pe aceeasi lungime de unda, sa impartasim aceleasi idei, aceleasi opinii, aceleasi visuri. Suntem persoane diferite, unice chiar – si avem dreptul la propria definitie cu privire la viata si propria reactie fata de tot ce se intampla in jurul nostru.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.