7 obiceiuri care te vor transforma intr-o persoana mai calma

1
De Cristina Tudor
3 dec. 2021

Precis cunosti si tu cel putin o persoana care ramane calma si ia decizii bine argumentate chiar si in situatiile dificile, marcate de stres si agitatie.

Desi exista oameni care au fost dintotdeauna foarte relaxati si analitici si tu poti pune in aplicare obiceiuri care te vor face o persoana mai calma. Invata cum sa reactionezi util si nu te lasa infrant de emotiile negative.

Participarea la diferite activitati din sfera profesionala sau legate de responsabilitatile familiale te poate stresa, iar supararea si agitatia vor face mult mai dificila luarea deciziilor si orientarea in situatii complexe. Daca vei adopta si tu principalele obiceiuri care te vor face o persoana mai calma propuse de bustle.com vei reusi sa intampini fiecare conflict sau stare emotionala neprevazuta cu optimism si creativitate.
„Desi este adevarat ca anumite parti ale starii de dispozitie sunt prestabilite, exista foarte multe aspecte pozitive care pot fi invatate. Din moment ce invatam sa ne suparam este clar ca putem invata si cum sa fim mai calmi”, a declarat dr. Gretchen Kubacky pentru bustle.com.
Fiecare persoana reactioneaza diferit in fata situatiilor dificile, dar obiceiurile potrivite iti vor oferi baza necesara pentru a te ocupa de fiecare aspect care necesita analiza si compararea alternativelor fara sa ai parte de acumularea stresului si a supararii.

Iata care sunt principalele obiceiuri care te vor face o persoana mai calma:

1. Exerseaza starea de mindfulness

Indiferent daca alegi sa meditezi sau sa faci plimbari in natura, starea de mindfulness te va ajuta sa diminuezi semnificativ anxietatea si stresul. Te vei concentra pe momentul prezent si nu vei permite mintii sa calatoreasca tot timpul spre trecut sau viitor, analizand in mod inutil lucruri care nu se intampla chiar acum.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: depositphotos.com