Patru schimbari de mentalitate care atrag abundenta in viata ta. Este nevoie doar sa-ti ajustezi atitudinea ca sa muti muntii

1
De Cristiana Astefanoaiei
15 sept. 2023

Abundenta nu se refera doar la prosperitate financiara, ci si la o stare de bine in toate aspectele vietii. Pentru a o atrage in viata ta, este important sa incepi cu o schimbare de mentalitate.

Abundenta vine in urma gandurilor si convingerilor tale. Aceste 4 schimbari mici, dar definitorii, te ajuta sa acorzi mai multa importanta acelor lucruri care chiar conteaza.

„Ma pun pe mine pe primul loc”

Una dintre cele mai importante schimbari de mentalitate pentru atragerea abundentei este trecerea de la gandurile de lipsa la cele de prosperitate. Multi oameni se concentreaza pe ceea ce nu au si pe ceea ce le lipseste, in loc sa se concentreze pe resursele si oportunitatile pe care le au la dispozitie. Schimband perspectiva asupra a ceea ce este disponibil si posibil, vei crea un mediu mai fertil pentru atragerea abundentei.

Cuvintele pe care sa le folosesti mai des pentru a atrage abundenta. Include-le in vocabularul tau si vei avea mai mult succes

Exista un motiv pentru care stewardesele iti spun sa iti pui tu masca de oxigen inainte de a te ocupa de altii in cazul unui pericol atunci cand zbori cu avionul. Nu ii poti ajuta pe altii pana nu te stabilizezi pe tine insati. Sa inveti sa renunti la aceasta vina este esential pentru a obtine mai multa bogatie.

„O sa incerc din nou… de data aceasta, cu noi cunostinte”

De multe ori oamenii nu realizeaza cat timp isi aloca cei care au atins succesul financiar pentru a invata cu adevarat din greselile lor, pentru a cere sfaturi si pentru a citi despre cum au reusit altii.

Ei vor sti de ce lucrurile au mers prost, apoi vor aduna piesele si isi vor da seama cum sa evite acea capcana data viitoare. Sunt nonconformisti in a schimba strategiile, in a pivota si a gasi portite de scapare pe care altii le trec cu vederea.

Adopta si tu aceasta mentalitate. Cand nu iti reuseste ceva, vezi ce ai invatat din situatia respectiva si schimba macazul. Nimeni nu a atins vreodata abundenta renuntand de la prima incercare.

Cum manifesti banii: 8 trucuri pentru abundenta

„Nu mi-e frica. Am o strategie”

Frica de esec poate fi un obstacol major in calea abundentei. Cei care se tem de esec tind sa evite riscurile si sa ramana in zona lor de confort. Schimbarea de mentalitate consta in invatarea din esecuri si in recunoasterea lor ca pe o oportunitate de crestere. Abundenta vine adesea din adaptabilitate si din capacitatea de a aborda schimbarea cu o atitudine pozitiva.

Aceasta poate aduce noi oportunitati si perspective, si, prin urmare, trebuie sa fim deschisi sa o acceptam si sa o imbratisam. Asadar, fii mereu pregatita pentru orice scenariu, astfel incat sa poti fi flexibila.

„Recunosc abundenta care deja exista in viata mea”

Atragi atentia universului asupra lucrurilor pe care le ai deja si pe care le apreciezi. Una dintre cele mai puternice schimbari de mentalitate pentru atragerea abundentei este practicarea recunostintei zilnic. Fiecare zi aduce cu sine motive de recunostinta, chiar daca sunt lucruri mici. Reflectand asupra lucrurilor pentru care esti recunoscatoare, atragi abundenta prin puterea gandurilor pozitive.

Adoptand aceasta mentalitate, vei fi mai multumita si mai impacata cu tot ce faci si ce ai. Iar atunci, universul te rasplateste.

7 lucruri pe care le primesti de la Univers atunci cand ai incredere in tine

Ajusteaza-ti atitudinea si fa aceste schimbari in mentalitatea ta. Practica mai des recunostinta, fii mai flexibila si mai curajoasa, incearca de cate ori este nevoie si transforma-te in personajul principal din povestea ta. Vei vedea ca abundenta nu va intarzia sa apara in viata ta, exact acolo unde ai tu nevoie de ea, fie ca vorbim de planul material, sub forma de bani si avutie, dar si sub forma spirituala, pe plan emotional si sentimental.

Foto: Freepik.com