Respira, furtunile nu dureaza o vesnicie. Fara ploaie nu creste nimic

1
De Cristina Tudor
5 oct. 2019

Invata sa accepti furtunile din viata ta. Sunt trimise de Dumnezeu pentru a te face mai puternica.

Furtunile nu dureaza o vesnicie. Toata lumea stie acest lucru, insa cand vine vorba de furtunile din interiorul nostru, ajungem sa ne gandim ca ele vor trai o vesnicie, ca nu vom mai putea scapa de ele si ca le permitem sa ne macine gandurile, inimile si sufletele.

Dupa fiecare ploaie iese soarele. Si dupa fiecare furtuna poate iesi curcubeul.

Ne izolam de toata lumea gandindu-ne ca ne este mai bine asa, ca nu suntem pregatiti pentru a vorbi despre ce simtim. Intr-un final ne dorim sa ne dam batuti si sa nu mai facem nimic. Insa daca stam sa ne gandim, ploaia te curata, iar infruntarea vantului pe masura ce iti continui drumul iti ofera putere in propria persoana si te determina sa te simti in siguranta, de neinvins.

Este momentul sa iti dai seama ca esti mai puternica decat furtuna. Poti fi calma in mijlocul uraganului pentru ca stii ca acesta va trece, ca ploaia se va opri, ca va iesi soarele si, daca ai noroc, vei vedea si un curcubeu pe cerul albastru dupa o perioada teribil de intunecata.

Furtunile nu te distrug intotdeauna, nu te smulg de la pamant. Invata doar sa dansezi in ploaie, sa te protejezi de vant si cauta curcubeul dupa ce furtuna s-a incheiat.

Cu cat traiesti mai multe furtuni cu atat frica ta devine tot mai nesemnificativa.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.