Semne ca esti un inger pe pamant. Apreciaza-ti puterea interioara!

1
De Daniela Mitran
19 mai 2019

Simti uneori ca nu-i mai intelegi pe cei din jurul tau? Ca empatizezi prea mult cu tot ce provoaca suferinta si bucurie in acelasi timp? Sau ca esti mult mai receptiva si mai atenta la tot ce se intampla? Toate aceste trairi sunt semne ca esti un inger pe pamant!

Poate ca nu de putine ori ai simtit ca ai o menire aparte in aceasta lume. Ca scopul tau este unul maret si diferit. Si poate ca nu de putine ori ai simtit si ai stiut ca poti sa oferi iubire. Insa stii prea bine ca nu toti sunt pregatiti sa primeasca in viata lor o persoana care are inima deschisa. Iar de multe ori ajungi sa fii ranita. Sau sa te intristezi din cauza unor oameni.

Este posibil sa stii ca faci parte dintr-o categorie aparte. Din acei oameni ai luminii, care pun dreptatea pe primul plan. Nu numai tu, dar si multe alte persoane au o putere interioara ce nu poate fi explicata. Si sunt sigura ca ai simtit ca scopul tau pe acest pamant nu are de-a face cu indeplinirea obligatiilor si obiectivelor de zi cu zi.

Esti un inger pe pamant! Iar daca nu esti sigura si inca mai ai nevoie de confirmare, noi iti spunem care sunt semnele ca faci parte din acei luptatori pentru dreptate.

Semne ca esti un inger pe pamant

Esti foarte sensibila

Uneori te simti coplesita de toate problemele din lume si intristata de nedreptate. Empatizezi cu problemele altor persoane si ai o sete foarte mare de schimbare. Iti doresti ca toata lumea sa traiasca in pace si armonie, insa stii ca acest lucru nu este posibil. Si devine frustrant sa iti dai seama ca esti departe de a face orice schimbare. Pentru ca totul porneste din interior. Nu poti vindeca un suflet otravit. Nu poti face lumina unde este intuneric. Nu poti lupta singura cu toti demonii pamantului. Si din acest motiv ai tendinta sa stai deoparte. Nu iti place sa fii in preajma multor oameni, deoarece conexiunile tale sunt spirituale. Poti sa comunici si sa ai relatii sanatoase doar cu acele persoane care iti inteleg trairile.

Iti place sa petreci mai mult timp cu tine

Exista o diferenta intre singuratate si dorinta de a petrece mai mult timp cu tine. Persoanele care sunt singure sau izolate nu au ales de buna voie aceasta situatie. Iar motivele sunt nenumarate. Insa daca iti place sa petreci mai mult timp cu tine, desi ai mereu posibilitatea sa faci orice altceva, acesta este un semn ca esti un inger pe pamant. Timpul pe care il ai cand esti singura te ajuta sa te vindeci. Sa iti refaci puterile si sa prinzi din nou curaj sa infrunti lumea.

Iti pasa foarte mult de cei din jurul tau

Un inger pe pamant iubeste oamenii. Si tu ai o capacitate foarte mare de a oferi dragoste neconditionata si de a fi alaturi de toti cei dragi. Te simti profund legata de cei din jurul tau si vrei sa le fii alaturi la fiecare pas. Vrei sa le alini durerea sau sa le alungi singuratatea. Si vrei sa le rezolvi toate problemele. Esti constienta de puterea interioara pe care o ai si nu iti este teama sa o manifesti. Si esti atrasa de oameni care iubesc lumina si caldura sufleteasca. Care te vad asa cum esti, fara masti si fara secrete.

Respingi „idealurile moderne”

Desi traiesti in prezent, esti mereu conectata si la curent cu tot ce se intampla, nu reusesti sa intelegi lumea in care traiesti. Ai zilnic intrebari fara raspuns, te apasa foarte multe lucruri si simti uneori ca nu iti gasesti locul. Te intrebi de ce exista atat de mult suferinta si de ce unii oameni nu fac nimic pentru a schimba situatia in care se afla. Esti constienta ca oamenii dispun de foarte multe resurse. Ca vremurile s-au schimbat in favoarea omenirii, din punct de vedere tehnologic, si totusi multi dintre oameni bat pasul pe loc. Iti este greu sa intelegi de ce avem foarte multe pretentii si oferim foarte putin. Esti un inger pe pamant. Si simti asta. Pentru ca toate aceste intrebari pornesc din interior, din ceea ce simti. Si din ceea ce observi.

Ai o intuitie puternica

Intuitia ti-a ghidat pasii in foarte multe situatii? Ba, mai mult, te-a ajutat mereu sa iei cele mai bune decizii pentru tine si pentru starea ta de bine? Poate ca traiesti viata prin obiectivul logicii, insa alegi sa iei decizii in baza emotiilor si a intuitiei. Si asa este cel mai bine. Asa cum corpul stie sa te atentioneze cand ceva nu functioneaza optim, asa si sufletul te atentioneaza cand ceva nu iti face bine. Si stii sa te feresti de oameni sau situatii neplacute. Ai incredere in intuitia ta si nu renunta niciodata sa crezi in tine si in puterea pe care o ai!

Foto: Shutterstock.com