Sotia ideala. Top 12 calitati pe care barbatii le cauta la o femeie

1
De Cristina Tudor
10 apr. 2022

Intr-o societate in care casatoria pare sa-si fi pierdut din importanta, ce calitati cauta barbatii la femeile cu care vor sa se casatoreasca?

Daca ai aceste 12 calitati, e posibil sa fii cea pe care o cauta!

1. Este orientata spre familie

Conform specialistilor in relatii, femeia care isi pretuieste atat propria familie, cat si familia partenerului se apropie mai mult de profilul sotiei ideale. Aceasta calitate este importanta atunci cand se ia in considerare o relatie pe termen lung.

Cu toate acestea, faptul ca cineva nu este foarte apropiat de familie nu inseamna ca e o persoana rea.

2. Este buna la inima

O femeie buna la inima inseamna o femeie grijulie, iubitoare, care face lucruri marunte pentru partenerul ei fara un alt motiv decat ca il iubeste.

O femeie care, atunci cand iti zambeste, nu-ti da de ales decat sa zambeste inapoi, o femeie care emana caldura si blandese din inima e, aceasta este femeia cu care un barbat ar vrea sa se casatoreasca.

3. Este inteligenta

Nu se poate nega faptul ca aspectul cuiva este ceea ce ne atrage initial. Este dificil sa-i vezi personalitatea de la bun inceput. Multe relatii au la baza atractia fizica, dar cat timp poate dura?

Atunci cand conversatiile sunt lipsite de profunzime sau intrigi, adesea ne umplem timpul cu activitate fizica impreuna, dar este imposibil sa construim o conexiune reala sau o relatie de lunga durata cu cineva numai pentru asta. A fi provocator din punct de vedere intelectual si a avea capacitatea de a purta discutii reale despre subiecte importante vor invinge intotdeauna frumusetea superficiala pe termen lung.

Citeste continuarea pe Eva.ro

Foto: depositphotos.com