10 lucruri pe care barbatii le vor la o femeie, dar nu isi dau seama

1

De multe ori se spune ca este foarte greu sa stii ce isi doresc femeile, insa si barbatii pot fi o enigma. Iata cateva lucruri pe care le vor in secret de la o relatie.

Exista unele lucruri pe care barbatii le vor la o femeie, dar de care poate nici ei nu isi dau seama. Este vorba despre anumite aspecte mai profunde, pe care s-ar putea sa le ignore, dar care (adanc, in interiorul lor) cer sa fie indeplinite.

Sprijin emotional

Barbatii au nevoie sa fie sprijiniti la fel ca femeile. Si ei isi doresc un umar pe care sa planga si o partenera empatica, care sa ii asculte cand trec prin clipe grele. Chiar daca partenerul tau nu este foarte vorbaret, cu siguranta se va deschide in fata ta daca ii oferi spatiul necesar pentru a se exprima.

O femeie independenta

Barbatii vor o femeie care sa fie capabila sa ia decizii de una singura si sa fie sigura pe propriile ei alegeri. O femeie independenta este atragatoare pentru ca transmite un sentiment de incredere in sine si de putere.

Lucrurile care diferentiaza o femeie puternica de una care nu a ajuns la adevarata sa valoare

Comunicare deschisa

Da, barbatii nu sunt cei mai vorbareti. Insa comunicarea eficienta nu e cea in care folositi multe cuvinte sau discutati cu orele. Comunicarea deschisa pe care un barbat o doreste este cea in care poti spune cu subiect si predicat ce iti doresti sau ce te supara. Practic, barbatii nu agreeaza ocolisurile sau vorbele cu subinteles.

Simtul umorului

Barbatii adora femeile amuzante, care sa-i faca sa rada si sa le imbunatateasca dispozitia. Un zambet frumos si un ras sincer sunt calitati care pot cuceri un barbat in secunda doi. Poate ca, intrebati in mod spontan ce vor de la partenera lor, barbatii nu ar raspunde ca isi doresc o femeie cu simtul umorului. Ar spune ca acele lucruri sunt frumusetea, inteligenta, formele corpului sau ochii. Asta pentru ca uneori nici ei nu isi dau seama ce mult conteaza umorul intr-o relatie.

Inteligenta emotionala

Barbatii vor o femeie cu o inteligenta emotionala dezvoltata, care sa poata intelege si gestiona propriile emotii, dar si sa empatizeze cu ceilalti. Evident ca foarte putini barbati sunt cei care ar folosi termenul de „inteligenta emotionala”, dar cu siguranta toti vor o femeie buna si blanda.

Ce este inteligenta emotionala si cum o poti dezvolta

O femeie unica

Barbatii nu vor femei trase la indigo. De aceea lor nu le pasa de trenduri si tendinte. Barbatii apreciaza femeile care au un stil propriu, care sa le defineasca personalitatea si sa le transmita un aer de mister si atractie.

Ambitie si pasiune

Multi ar putea spune ca nu vor sa aiba langa ei o femeie de cariera caci nu le va oferi suficienta atentie. Dar o femeie ambitioasa nu inseamna doar ca ea se axeaza pe planul profesional. De fapt, barbatii vor o femeie care are scopuri clare in viata. Pentru ca aceste calitati pot inspira si motiva un barbat sa-si urmareasca si el propriile visuri si obiective.

Sinceritate

Barbatii apreciaza sinceritatea in relatii si vor o femeie care sa le spuna adevarul, chiar daca acesta poate fi dureros sau incomod. Asta nu inseamna ca trebuie sa uiti de diplomatie. Barbatii sunt mai sensibili decat par si asta inseamna ca o exprimare bine aleasa iti va ajuta relatia.

Creativitate

Sunt atrasi de femeile creative, asa ca si acesta se numara printre acele lucruri pe care barbatii le vor de la o femeie. Isi doresc o partenera care are mereu idei noi si este dispusa sa exploreze si sa experimenteze lucruri noi. O femeie creativa poate aduce o perspectiva unica si interesanta in viata unui barbat si poate ajuta la mentinerea pasiunii in dormitor.

5 factori care iti afecteaza viata sexuala si distrug pasiunea in cuplu

Incredere

Relatiile sunt un schimb de energii, iar atunci cand cunosti pe cineva, cel mai mult conteaza cum il faci sa se simta. Partenerul tau probabil a simtit o energie buna din partea ta, o incredere care l-a facut sa vrea sa se apropie de tine. Barbatii apreciaza femeile care au incredere in ele, dar si care le ofera incredere celor din jur.

Foto: Instagram/@sazan