Sper sa nu te vezi niciodata prin ochii celor care nu te iubesc asa cum meriti

1
De Cristina Tudor
31 iul. 2020

Sper sa nu te vezi niciodata prin ochii celor care nu stiu cat esti de importanta.

Sper ca nu va trebui sa te indoiesti niciodata de valoarea, de bunatatea sau de frumusetea sufletului tau doar pentru ca cineva nu a putut sa o vada sau sa o aprecieze. Sper sa nu te invinovatesti niciodata pentru greselile altora.

Sper sa nu permiti niciodata ca felul in care esti tratata de cineva sa iti zguduie increderea sau stima de sine.

Sper sa iti amintesti mereu ca ai petrecut ani de zile lucrand la tine, vindecand rani mai vechi, luptand cu gandurile negre si trecand peste toate obstacolele si sper sa realizezi ca daca cine esti astazi nu este suficient pentru unii oameni, atunci ei nu sunt cei potriviti pentru tine.

Sper sa nu permiti niciodata nimanui sa te impinga sa faci lucruri pe care nu doresti sa le faci sau sa ramai cu cineva care nu se poarta cu tine asa cum trebuie sa se poarte. Sper sa nu lasi ca presiunea celor din jurul tau sa te impiedice sa iti asculti sufletul si sa iti urmezi instinctul si sa faci ce simti cu adevarat ca trebuie sa faci.

Sper sa intelegi ca unii oameni nu vor intelege niciodata calatoria ta, nici trecutul tau, nici lucrurile care te fac cu adevarat fericita si ca nu iti pot oferi sfatul potrivit si nici nu te pot indruma in directia corecta. Tu esti singura care stie de ce are nevoie cu adevarat pentru a fi fericita si a iti simti sufletul impacat si linistit.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Pixabay.com.