Trasaturile magnetice ale oamenilor super carismatici

1
De Maria Dima
19 mai 2020

Oamenii nu atrag ce isi doresc, ci ceea ce sunt. De aceea atractia este uneori emotionala sau pur fizica, rationala sau intelectuala. Nu tine mereu de aspectul fizic sau chestiile la comun. Treaba cu carisma, sarmul si chimia este incalcita nevoie mare.

Totusi, majoritatea oamenilor carismatici au o lista de trasaturi magnetice si nedisimulate de la care nu se abat. Le bifeaza pe toate, fara rabat, cu o autenticitate iesita din comun.

Umor

Calitatea de baza a romanilor, cu care infruntam si cea mai apriga situatie de criza si cu care ne laudam si peste hotare. Nu stiu cum ne-ar sta fara un dram de umor, cred ca instant am deveni o tara de oameni mai putin atragatori.

Mai in gluma, mai in serios, abilitatea de a face misto de greutati, dar si de tine, te face instant mai placut atat in mijlocul grupului de prieteni, dar si ca partener romantic. Unde mai pui ca rasul e sanatate curata?

Asa-zise complimente pe care ar trebui sa le evitam

Sunt bine cititi

O persoana care citeste e cool. Punct. Nu mai vreau sa aud altceva. Era cool si in liceu, dar nu multa lume stia asta.

Ca adult, sa intalnesti o persoana care mereu e interesata de ceva nou, de carti din diferite domenii, de stiri si perspective felurite e infinit mai atragator decat un tip ale carui subiecte de discutie se invart in jurul unor nume de jucatori de fotbal (desigur, cele doua scenarii nu se exclud, deci nu dati cu hate!).

Incredere in sine

Toata lumea vrea sa fie inconjurata de oameni care emana incredere in sine, pentru ca pana si cel mai nesigur om se simte mai confortabil alaturi de ei. Increderea radiaza si ii inspira pe ceilalti, e aproape contagioasa!

Chiar si asa, fiecare din noi are o portie zdravana de nesigurante la purtator. Insa magnificii care emana incredere prin pori aleg sa se concentreze pe calitatile lor si astfel devin atractia oricarei intalniri.

De ce sa crezi in tine, chiar daca nimeni altcineva nu o face

Pasiune

Nu vorbesc aici de vreun latin lover, tot gelat si bronzat, care sa-ti umple noptile de pasiune ca in telenovelele de pe vremuri, ci despre dedicarea, hobby-urile si un scop de viata bine organizat, indraznesc sa spun chiar maret, care definesc actiunile unei persoane si o fac mai interesanta.

O persoana care nu are interese si nu are o directie bine definita e plictisitoare. Puterea de a lua decizii si de a urmari un vis cu tenacitate si implicare e sexy, nu se gaseste asa usor.

Trasaturile unice ale unui creier fericit

Bunatate

In zilele noastre, e o raritate. Oamenii nu se mai asteapta la ea, nu stiu ce sa faca atunci cand dau nas in nas cu asemenea virtute si nici nu pun pret pe puterea ei nemarginita.

Insa atunci cand intalnesti un om care-ti face viata mai usoara si mai bogata prin simpla lui prezenta, nu mai vrei sa-i dai drumul vreodata.

Foto: Instagram/Melissa Alatorre