Trei secrete care te ajuta sa te cunosti si sa te accepti asa cum esti

1
De Cristina Tudor
19 apr. 2021

Cunoscuta nutritionista Cori Gramescu vine cu sfaturi extrem de utile pentru toti cei care ar vrea sa schimbe anumite obiceiuri pe care nu le considera tocmai bune, dar nu reusesc.

„In fiecare zi cautam cu totii noi modalitati prin care sa imbunatatim calitatea vietii pe care o avem. In realitate, asa numitele ”secrete” sunt obiceiuri bune. Pe care, daca le-am cunoaste mai devreme, am putea sa ne bucuram de ele pentru o mai lunga perioada”, a subliniat nutritionistul.

Cori Gramescu a explicat ca pentru a schimba obiceiuri vechi cu unele noi e nevoie de timp, de hotarare si de multa vointa.

„Problema” cu obiceiurile bune nu consta in a-i convinge pe oameni sa le aplice, ci in a-i determina sa inlocuiasca practici vechi cu unele noi.

Ar putea parea la mintea cocosului sa vrei sa inlocuiesti elemente vechi, lipsite de utilitate cu unele noi, care pot aduce plus valoare. Dar, de fapt, aceste schimbari se intampla cu greu.

Ce-ai cultivat cu simt de raspundere in ani de zile nu poate fi lasat deoparte peste noapte. Insa cu pasi mici poti avea rezultate noi si imbucuratoare”, a explicat Cori Gramescu.

Trei secrete care te ajuta sa te cunosti si sa te accepti asa cum esti

Cumpara-ti haine pe masura ta

„Vad des oameni care poarta haine care fie le sunt prea mari, fie prea mici. Oricum ai da-o, oamenii tind adesea sa se vada altfel decat sunt. Fie estimeaza gresit aparitia lor fizica si se vad mai mari…”

Citeste continuarea pe Doctorul Zilei.

Foto: Unsplash.com.