Uita tot ce a fost si mergi cu incredere catre noi orizonturi

1
De Daniela Mitran
31 oct. 2019

Iti este greu, stiu. Iti este greu sa te detasezi de trecut si sa nu mai lasi durerea sa puna stapanire pe tine. Ranile adanci au nevoie de timp pentru a se vindeca, insa tu poti sa fii mai indulgenta cu tine. Poti invata sa fii buna cu tine insati, sa te iubesti, sa te apreciezi si sa nu lasi experientele trecute sa te defineasca.

Meriti sa fii iubita si apreciata. Meriti sa ai parte de tot ce e mai bun si mai frumos in lume. Da-ti o sansa si vei descoperi drumul catre noi orizonturi. Uita tot ce a fost si mergi cu incredere in directia visurilor tale. Vei descoperi ca esti puternica si incet-incet va veni momentul in care vei putea oferi toata dragostea pe care o porti in inima ta. Vei gasi acel barbat care va fi pregatit sa te primeasca cu bratele deschise, sa te ocroteasca si sa te iubeasca inzecit.

Vei descoperi frumusetea iubirii adevarate, insa ai nevoie de timp ca sa te vindeci. Primul pas este iertarea. Invata sa te ierti pe tine insati pentru tot ce regreti ca ai facut si invata sa-i ierti pe toti cei care ti-au gresit. Nu purta veninul trecutului in suflet si nu cauta sa te invinovatesti pentru ce a fost. Nu cauta o explicatie pentru ranile pe care ti le-au provocat alte persoane si nu cauta sa-l intelegi pe cel care ti-a rastalmacit sufletul si nu s-a indurat sa iti aprecieze sentimentele si emotiile. Nu cauta sa gasesti raspunsuri la intrebari care iti vor provoca mai multa suferinta.

Cauta in sufletul tau. Priveste cu atentie si intoarce privirea spre ceea ce esti. Adu-ti aminte de acele sentimente simple, dar pline de culoare. Adu-ti aminte de acele emotii care vibreaza in interiorul tau si lasa-le sa te invaluie in caldura. Nu trebuie sa-ti fie frica sa fii asa cum esti cu adevarat. Nu trebuie sa iti fie frica sa te iubesti pe tine insati, inainte de tot si de toate.

Uita tot ce a fost. Sterge-ti fiecare lacrima si inlocuieste-o cu un zambet. Imbratiseaza-te si rosteste vorbe pline de candoare. Tu esti cea mai importanta persoana din viata ta.

Nu lasa durerea trecutului sa puna stapanire pe tine

Trecutul nu te definste. Oamenii care te-au ranit nu te definesc. Experientele care te-au incarcat negativ nu te definesc. Poti mai mult si meriti mai mult. Nu lasa durerea trecutului sa puna stapanire pe tine. Uita tot ce a fost si mergi cu incredere catre ceea ce iti doresti mai mult. Iubeste-te, fii buna cu tine, da-ti timp sa te vindeci si nu uita ca nicio situatie nu este permanenta. Tot ce a fost mai rau a trecut. Tot ce ai indurat s-a dus. Toti cei care te-au ranit nu mai sunt acum in viata ta. Esti doar tu, invaluita in lumina, compasiune si iubire. Esti femeia care a luptat intotdeauna pentru ceea ce i-a dictat inima.

Esti frumoasa, esti increzatoare si ai foarte multe lucruri de oferit lumii. Mergi cu incredere catre cei care te primesc cu bratele deschise. Nu privi in urma si nu lasa trecutul sa iti perturbe gandurile si noptile. Lupta in continuare pentru tot ceea ce iubesti. Lupta pentru tine si nu uita ca esti puternica.

Gaseste curajul sa speri

Intinde-ti aripile si indreapta-le spre cer. Lasa iubirea sa isi croiasca drum in viata ta si accepta cu inima deschisa tot ceea ce se afla in fata ta. Nu, nu trebuie sa cazi in capcana amintirilor. Oricat de mare este tentatia sa intorci capul si sa ramai prinsa in tot ce a fost, adu-ti aminte ca in acel loc, in trecut, fericirea nu facea partea din viata ta. Doreste-ti mai mult si vei avea mai mult. Doreste-ti sa fii fericita cu adevarat, iar inima iti va zambi.

Fii curajoasa. Vei descoperi tot ce este mai frumos si mai curat. Renunta la durere si va uita si ea de tine. Va descoperi ca nu are putere in fata ta si nu va mai pune stapanire pe tine.

Lasa trecutul in urma si totul va fi bine. Ai incredere in tine!

Foto: Getty Images.