13 metode prin care te poti proteja de energia negativa

1

La un moment dat in viata noastra, fiecare dintre noi a experimentat energia negativa. Aceasta energie poate fie sa ne urmareasca oriunde mergem, fie sa o simtim doar intr-un anumit spatiu sau in jurul anumitor persoane.

Energia negativa are un mare impact asupra noastra si trebuie sa gasim o modalitate de a ne proteja de ea, folosind aceste tehnici de protectie.

1. Fa-ti prieteni pozitivi si fericiti

Cui nu-i place sa fie in preajma cuiva care este mereu pozitiv si fericit? A fi in preajma acestei persoane este benefic pentru ca ne ridica vibratia energetica.

Persoanele care sunt mereu pesimiste cu privire la viata ar trebui evitate cu orice pret si ar trebui sa maximizam timpul pe care il petrecem cu cei care ne aduc bucurie.

2. Elibereaza-te de stres

Ce obtii atunci cand esti stresata? Raspunsul nu este nimic altceva decat energie si sentimente negative. Din acest motiv, nu ar trebui sa lasam stresul sa aiba influenta asupra vietii noastre.

Cel mai bun lucru de facut este pur si simplu sa ne detensionam in orice mod este cel mai eficient pentru noi. Daca ceva ne deranjeaza, trebuie sa facem schimbarile necesare pentru a-l depasi.

3. Stabileste-ti limitele

Multe dintre noi ne straduim sa fim bune si sa ii ajutam pe ceilalti, dar este important sa stim cand sa spunem da si cand sa spunem nu.

Fa doar acele lucruri pe care vrei sa le faci si pe care esti capabila sa le faci, si nu neaparat ceea ce vor altii. Petrece mai mult timp reflectand la cine esti cu adevarat si mai putin timp ingrijorandu-te de ceea ce cred ceilalti despre tine.

5 tipuri de limite personale pe care sa le impui pentru a-ti imbunatati calitatea vietii

4. Gandeste-te mai putin la problemele tale si ale altora

Nu ajuta pe nimeni. Fie ar trebui sa iei masuri sa le rezolvi, sau sa uiti de probleme. Desi poate fi destul de dificil de facut, relaxarea in fata problemelor te ajuta sa scapi de energia negativa din mintea ta, eliberandu-te.

5. Nu incerca sa imbunatatesti totul sau pe toata lumea

Nu vom reusi sa rezolvam fiecare problema pe care o avem. Uneori trebuie sa renuntam cu totul la lucruri, pentru ca uneori nici macar nu sunt problemele noastre.

Din moment ce timpul trece atat de repede, ar fi bine sa incercam cu totii sa ne relaxam si sa ne distram mai mult in viata.

6. Practica meditatia cu lumina alba

Cand te trezesti dimineata, acest tip de meditatie ar trebui sa fie primul lucru pe care il faci, pentru a nu aduce energii negative in casa ta. Meditatia cu lumina alba dureaza doar cateva minute din timpul tau, dar se spune ca este extrem de benefica pentru purificarea spatiului in care locuiesti.

7. Purifica-ti aura

O baie cu sare si o meditatie intr-un loc linistit sunt cele mai la indemana lucruri pentru a-ti curata aura.

Ce este aura si ce poti afla in timpul citirii aurei tale

8. Energia negativa fuge de salvie

Arde betisoare de salvie in timp ce te plimbi prin casa cu o singura intentie in minte: sa indepartezi energiile negative. Acest lucru va aduce un suflu nou in mediul tau.

9. Deschide ferestrele si usile

Ar trebui sa deschidem toate usile si ferestrele din casa noastra din cand in cand. Acest lucru va facilita plecarea energiilor negative care s-au acumulat in casa noastra.

Daca facem acest lucru in mod regulat, vom constata ca energiile devin mai putin impovaratoare.

10. Elimina persoanele negative din viata ta

Pur si simplu, trebuie sa nu mai lasam persoanele negative sa intre in viata noastra. Daca cineva incearca sa te doboare, trebuie sa tai toate legaturile cu el. Nu esti obligata sa pastrezi pe nimeni in viata ta.

11. Concentreaza-te mai mult pe autosuficienta decat pe orice altceva

Atunci cand te intorci catre propriul tau sine, nu mai esti la fel de susceptibila la influenta energiilor negative din exterior. Tu esti destul, tu esti suficienta si in interiorul tau poti gasi toate resursele de care ai nevoie.

12. Foloseste cristalele pentru a indeparta energiile negative

Cristalele vin intr-o mare varietate de forme, iar fiecare forma are propriul set unic de proprietati pozitive. Cele mai eficiente cristale pentru a alunga acest tip de energii sunt turmalina neagra, hematita si onixul.

7 cristale care cresc vibratia banilor si te ajuta sa atragi bogatia

13. Invata cum sa eliberezi alte energii inainte de a ajunge acasa

Nu mai retine energiile altor persoane. Atunci cand avem de-a face cu cineva care trece prin ceva dificil, trebuie sa fim capabili sa facem distinctia intre propriile noastre probleme si dificultatile cu care se confrunta aceasta persoana. Iti va lua ceva timp sa inveti sa nu te mai impovarezi cu energiile altor, dar rezultatul te va ajuta cu siguranta.

Foto: freepik.com