7 cristale care cresc vibratia banilor si te ajuta sa atragi bogatia

1
De Cristiana Astefanoaiei
25 iul. 2023

Prin atentie si intentie putem manifesta orice, inclusiv bani si bogatie, asa ca alegerea unor cristale potrivite ne pot ajuta, amintindu-ne de obiectivele pe care ni le-am stabilit.

Vibratia banilor creste cand aduci in locuinta ta cristalele potrivite si le folosesti corespunzator.

Jadul verde

Jadul verde a fost folosit de-a lungul istoriei Chinei pentru a atrage atat bogatia, cat si armonia.

Jadul face, de fapt, multe lucruri din punct de vedere metafizic si pentru sistemul nervos, dar este deosebit de interesant pentru atragerea banilor, deoarece te ajuta sa iti pastrezi calmul in mijlocul furtunii”, explica Kalisa Augustine, vindecator holistic.

Potrivit lui Van Doren, pioniera in universul cristalelor, jadul „detine o vibratie mai linistita” decat alte cristale de pe aceasta lista, asa ca cel mai bine este sa-l pastrezi in dormitor pentru a te ajuta sa manifesti viata de vis in timp ce visezi la propriu, in somn. „Pastreaza o bucata pe noptiera sau sa pune o piatra mica sub saltea”, sugereaza Van Doren.

Cuart clar

Unul dintre cele mai raspandite si mai cunoscute cristale, cuartul clar te ajuta sa te eliberezi de dezordine si sa-ti dai seama de adevarata ta intentie.

Heather Askinosie, vindecator holistic si influencer cunoscut printre pasionatii de cristale, recomanda sa tii cuartul in mana stanga, mana feminina, cea care primeste: „Inchide ochii. Enunta cu voce tare un lucru pe care il poti face si care te va aduce mai aproape de obiectivele tale financiare”. De aici, lasa cuartul sa-ti ghideze calea.

Gandeste-te la un plan realizabil, concret si orientat spre actiune.

Malachit

Malachitul este o piatra uimitoare cu nuanta de smarald care transmite puterea si curajul de a transforma orice temeri sau indoieli legate de bani. Chiar si modelele organice care impodobesc suprafata unei pietre lustruite de malachit sunt un memento ca este in regula sa te schimbi – schimbarea este frumoasa.

Askinosie recomanda sa asezi o piatra de malachit deasupra inimii. „Intreaba-te ce isi doreste inima ta. Ce imi aduce pasiune? Cum pot alinia pasiunea mea cu obiectivele mele financiare?”. Vei sti cum sa mergi mai departe, cu inima inainte.

Ochiul de tigru creste vibratia banilor

Ochiul de tigru aduce un camp de protectie pentru legea atractiei. Augustine recomanda folosirea lui ca instrument de impamantare, deoarece are capacitatea unica de a te ajuta sa-ti aduni energia de peste tot.

Este o piatra de noroc peste tot in lume, care a fost asociata in mod traditional cu banii. Pentru ca legea atractiei sa functioneze, trebuie sa fii clara, concentrata si ancorata la intentiile tale, in timp ce iti spui intentiile catre aceasta piatra”, explica Kalisa Augustine.

Andalusit (piatra crucii)

Atunci cand este taiata in mod corect, structura andalusitului dezvaluie o cruce. Doua linii diagonale negre se incruciseaza in centru, facandu-l o piatra foarte speciala pentru munca de stabilire a obiectivelor.

Askinosie recomanda sa faci o meditatie de contemplare : „Vizualizeaza acel punct central ca fiind obiectivul tau financiar. Concentreaza-te si fii precisa asupra locului in care vrei sa atingi tinta din punct de vedere financiar.”

Smaraldul si Rubinul

„Smaraldul poarta energii de abundenta care deschid inima, in timp ce rubinul este puternic impamantenitor si stabilizator”, spune Van Doren. Cu alte cuvinte, acestea sunt duo-ul dinamic care te ajuta sa ramai deschisa la experiente noi, in timp ce te inradacineaza in intelepciunea a ceea ce stii deja.

Pentru a te deschide fluxului abundent, mediteaza cu un smarald asezat pe centrul inimii tale si un rubin plasat chiar sub coloana vertebrala. Aceasta combinatie este extrem de stabilizatoare si iti imputerniceste capacitatea de a fi generos cu resursele si darurile tale, un aspect vital pentru a te conecta la fluxul abundentei. Cu cat dai mai mult, cu atat primesti mai mult”, explica Van Doren, experta in universul cristalelor.

Vibratia banilor creste daca folosesti aceste cristale, dar manifestarea va avea loc cand tu incepi sa actionezi pentru ceea ce iti doresti. In lipsa actiunilor concrete, cristalele nu vor face minuni si nu vor atrage abundenta fara ca intentiile tale sa fie clare si realiste.

Foto: Freepik.com