5 cele mai sensibile zodii – au nevoie de multa intelegere

1
De Mara Ionescu
31 ian. 2020

Este foarte frustrant sa te simti neinteleasa. Uneori poti sa stergi totul cu buretele si sa mergi mai departe, dar ce te faci atunci cand oamenii nu inteleg rostul actiunilor tale? 

Aceste 5 zodii sensibile au nevoie de mai multa intelegere decat celelalte. Nu le neglija aceasta dorinta!

Poti deveni obsedata de ideea de a fi inteleasa si sa-ti doresti acest lucru cu atat mai mult cu cat nu se intampla.

Astrologie: Top 4 zodii care renunta cu greu la o relatie

Toate zodiile au nevoie sa fie intelese. Dar aceste 5 zodii sensibile au nevoie de si mai multa intelegere:

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Dorinta de a fi intelesi pe care o au nativii zodiei Rac provine din necesitatea de a simti ca apartin de ceva mai mare, cum ar fi o familie sau o comunitate. Atunci cand se simt intelesi, simt ca sunt vazuti si sprijiniti si le place ca cei apropiati sa le arate compasiune si empatie. Atunci cand nimeni nu le intelege zbuciumul, Racii se simt cu adevarat singuri. Intelegerea le da sentimentul ca apartin cuiva.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Intelegerea le da putere Gemenilor. Atunci cand sunt intelesi, nativii zodiei se simt increzatori, puternici si acceptati. Pot sa-si comunice gandurile si sentimentele, acesta fiind unul dintre punctele lor forte. Daca pot sa-si transmita mesajul si sa schimbe idei preconcepute, Gemenii sunt multumiti. Nu le place ca spusele sa le fie interpretate sau denaturate.

Cuplurile aleg sa aiba mai putini copii in 2020

Pesti (19 februarie – 20 martie)

Adesea, nativii zodiei incearca sa obtina intelegere pentru ceea ce spun si ceea ce fac. Daca sunt artisti, vor ca oamenii sa le inteleaga arta. Daca isi manifesta creativitatea in alt fel decat prin arta, vor sa fie cunoscuti si acceptati. Intelegerea le da Pestilor o si mai mare constiinta de sine. In felul acesta, empatia, iertarea si bunatatea pot creste.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornii au tendinta de a se simti neintelesi, mai ales atunci cand sunt mai rezervati sau nu stiu cum sa se distreze. Insa atunci cand se simte inteles, nativul zodiei Capricorn are libertatea sa se relaxeze, sa lase garda jos si sa isi arate adevarata fire. Un alt beneficiu este acela ca relatiile lor cu alte zodii se imbunatatesc pentru ca si deschiderea si comunicarea devin mai bune.

Astrologie: Cele 3 zodii care nu se grabesc in dragoste

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionii cauta mereu intelegerea, probabil pentru ca pot fi intelesi gresit. Sunt foarte sensibili si se protejeaza, asadar nu-si arata intotdeauna sentimentele adevarate. Atunci cand sunt intelesi, Scorpionii se inteleg si se cunosc mai bine, astfel ca pot deveni mai putin critici si mai plini de compasiune.

Foto: Getty Images.